28 juni 2010

På gammalt hederligt vis


Igår var vi hembjudna på middag hos Lovisa. Sådant uppskattas, framförallt av Tomas som för en gångs skull slipper laga middag;)
Mycket gott var det med baconinlindad fläskfile och nypotatis. Tom efterrätt hade hon fixat, chokladmouse med crisp i, hallon och blåbär. Mumsigt värre vill jag lova!!=)

Senare på kvällen fick Tomas ett ryck, han ville titta på film på gammalt vis. Så som man gjorde förr i tiden, ni vet då man gick till kiosken på hörnet och HYRDE en film. Så det gjorde vi, in till hemmakväll en kvart innan de stängde för att hitta en passande film. Märklig känsla att stå där och kunna titta på fodralet, läsa lite om filmen innan man bestämmer sig;)
Valet föll på en thriller, minns inte vad den hette men den var iallafall bra, Russel Crowe och Ben Affleck var med. 
Kan inte minnas när jag hyrde en film senast men jag är ganska säker på att det var väldigt längesedan;)

Idag blev det en runda till Slottsbacken, gå runt i alla butikerna på jakt efter solstol. Hittade ingen. Det finns massor men inte som passade oss... Fel färg, fel material, fel konstruktion osv osv. Så går det när man är kräsen;) Blir nog inga solstolar för oss i år, bättre lycka nästa år!!

Funderar på vad som ska göras nu ikväll, läste en uppdatering på FB att det ska vara fyrverkerier inne i stan om 45 minuter. Om man skulle åka in och titta på det kanske? Undrar om karlen skulle vara välvillig att följa med..? Risken finns att han är mitt uppe i poker och då blir det till att stanna hemma och parkera sig i soffan. Inte dumt det heller men ändå.

/Lela 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)