Image Map

15 sep. 2013

NailArt Sunday - Spets

Dagens inlägg kommer betydligt senare än vanligt, ber om ursäkt för det. Men precis som att många andra inte har gillat mina teman tidigare så gillade jag inte mig själv denna söndag. Vilken ångest jag har haft denna helgen!

Hade en inspirationsbild från en utländsk blogg som jag blev galet förälskad i. Så igårkväll när sonen sov och sambon var iväg på sitt håll satte jag igång och försökte leka copycat. Det gick fullständigt åt pipsvängen, efter ca tre timmar hade jag inte kommit någonstans. Det blev fel och tokigt hur jag än gjorde så jag gav upp. 
Därför fanns det ingen färdig nailart idag utan jag har varit tvungen att fixa den mellan barnkalas, bus med familjen och annat viktigt. Att jag sedan gjort om nailarten fyra gånger är en helt annan historia. (Det här med att använda stämpling i grunden för att sedan lacka över är inte det mest rogivande eftersom stämpellack har en tendens att blöda hur länge man än väntar på att det ska torka).

Idén som jag kom upp med var en gammaldags spets, lite klassisk så där. Började med att stämpla ett kedjemönster över hela nageln, direkt på utan underlack. Sedan använda jag stämpellacket och målade den fria kanten i klassisk fransk manikyr stil. Efter att det fått torka till så mycket det gick så la jag ett tunt lager blekrosa jellylack ovanpå, China Glaze - Innocence. Och sedan toppade jag med en vit stämplad ros ovanpå. Den understa stämplingen smetade sig lite men detta var det klart bästa försöket jag fick till.Fördelen med att jag själv var så sen med dagens inlägg är att många av er redan hunnit publicera era inlägg så jag kan få med en länklista från start!/Lela

19 kommentarer:

 1. Men gud så snyggt! Den här manikyren var värd all väntan! I love it!

  SvaraRadera
 2. Åh detta skulle jag vilja bära....en dag.....oj va jag behöver öva ;)

  SvaraRadera
 3. Hur fint som helst! Tror att jag också får ta att leka copycat.

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Fantastiskt snyggt stämplat.
  Du verkar redan ha sett att jag är med idag ;-)

  SvaraRadera
 5. Åh, detta var riktigt snyggt! Man kan inte se "frusterationen, problemen och stressen och antal försök" som ligger bakom det hela. Ser ut som om det är ett proffs som stämplat detta. :D
  Och du har ju redan sett att jag är med så då säger jag väl inte det då. ;)

  SvaraRadera
 6. Tack för att jag fick vara med idag. :) Väldigt vackert och klassiskt. Gillar det bra mycket. Får nog skaffa mig lite stämpelplattor :D

  SvaraRadera
 7. Åh så fint! :) Jag försökte mig också på dagens tema men resultatet vart allt annat än bra haha! Är lite utav en nybörjare på det här :)

  SvaraRadera
 8. Tyckte det blev jättesnyggt!!! Det ser väldigt fräscht och väldigt välgjort ut och väldigt mycket som spets.

  För min del var det här ett enkelt tema även om jag iofs fuskade och målade brodyr i stället för äkta spets.

  SvaraRadera
 9. Det blev ju jättefint! Förstår känslan av när allt går åt skogen... Jag är med, men det har du ju sett redan :)

  SvaraRadera
 10. Där hade du redan snappat deltagande! :-9

  Ohyygligt så snyggt det var det där! Stämplig är så kul, men det är så svårt att få allt jämnt, men du har ju lyckats fantastiskt bra!

  SvaraRadera
 11. Mitt bidrag kom också upp väldigt sent. Dina naglar är dessutom så jäkla mycket snyggare än mina så det nästan är pinsamt.

  SvaraRadera
 12. Det var riktigt snyggt!! Avundas ditt tålamod, jag hade gett upp efter en halvtimme. :-/
  Jag är gärna med idag, om jag får.... :)

  SvaraRadera
 13. Så där kan man ju lösa det om man vill slippa skarvningen ;) Smart! Ser att du har sett att jag är med idag :) Med en skarvad stämpling ;)

  SvaraRadera
 14. Kul att vara med!! ;)
  Som svar på din fråga så räcker det med Amy kort och gott. ;) Men namnet på bloggen är Mitt liv, i text och bild.

  SvaraRadera
 15. Jag tycker det där var supersnyggt! Och jag tycker det här med teman är kul även om det är svårt ibland :)

  SvaraRadera
 16. Jag tyckte också det blev fint men gillade det nog faktiskt bäst utan rosorna!

  SvaraRadera
 17. Snyggt blev det till slut iaf.
  Väldigt många fina spetsar blev det denna Söndag.

  SvaraRadera
 18. Väldigt snyggt! Tyvärr jobbade jag alldeles för mycket i förra veckan och var upptagen i helgen, så jag hade inte en chans att vara med. Det hade varit roligt, jag har en del fina vattendekaler med spets...

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)