Image Map

27 mars 2013

Deborah Lippmann - Mermaids Dream

Det tog inte många minuter efter jag öppnat paketet innan jag var i full färd med att lacka om med Mermaids Dream. Var det lika underbart som jag föreställt mig? Ja kanske, har inte helt bestämt mig på den punkten ännu. Till att börja med var detta sjukt svårt att fota. Ljuger nog inte om jag säger att jag knäppte 40 bilder för att få till något vettigt och lyckades ändå inte. Fokus ville inte infinna sig alls vilket är otroligt synd för det är vackrare än vad bilderna visar. 
Basen är grönturkost metallisk uppblandat med guldskimmer. Det blåa glittret ger en extra dimension och skapar en intressant struktur. Tre lager med väldigt fin formula. Lätt att få precis där du vill ha det, krävde knappt någon städning alls vilket är ganska ovanligt för att vara mig. 
Ett lager Seche lämnar en skrovlig yta, vill man ha det helt slätt krävs nog ett eller två lager till. Personligen tycker jag att den bidrar till hela upplevelsen av lacket. 
Uppfyllde den mina förväntningar då? Det är ett underbart vackert lack som absolut förtjänar den uppmärksamhet det fått. Trivs väldigt bra med det på naglarna. Men jag trodde att jag skulle känna mig mer lyxig av att bära detta. Ni vet den där känslan av era naglar är extra dyrbara...

Inköpsställe: Nailmail.se

/Lela

27 kommentarer:

 1. Tjusigt och jag tittade läänge och funderade om jag ville ha detta men är ff inte helt övertygad så jag valde några andra ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var övertygad vid första ögonkastet:)

   Radera
 2. Jag förstår dig, man vill bli så uppslukad av det som när man ser bilder på det, sen när det inte infinner sig så blir man lite tom på nåt sätt. Jag tycker det är väldigt snyggt, men vet inte om jag ska köpa det eller inte.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är trist när sådant händer. Jag gillar det fortfarande hur mycket som helst men den där extra känslan av lyx ville inte riktigt infinna sig.

   Radera
 3. Jag kände samma som Fröken Nilsson, jag googlade länge på detta hypade lack men valde till sist bort det i min beställning på NailMail.
  Det ser dock väldigt läckert ut på dina bilder, men jag tror för priset på DL så väljer jag nog andra lack före detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta var i princip det enda lacket jag ville ha från DL, de andra två mest följde med när jag ändå var i farten;)

   Radera
 4. Superläckert!!!!
  Jag har också tänkt köpa det,men när jag skulle kicka hem det så var det slut,buhu....så jag får vänta och se om det kommer in igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Buhu:( Hoppas att du får tag på framöver!

   Radera
 5. Jag har fastnat hårt för detta jag... Vill verkligen ha det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köp det, svårt att tro att du skulle ångra dig.

   Radera
 6. Åh, Mermaids Dream är så vackert!
  Jag gjorde typ tvärtom mot dig och köpte lacket utan att ha några större förhoppningar och ja, jag har inte lackat med det än. MEN när jag var i GBG swatchade jag lacket på en nagel och det var bara sååå vackert. Jag måste absolut använda min flaska snart! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog det bästa sättet att köpa lack på om vi ska vara helt ärliga. Utan några som helst förväntningar.
   Nu infriades min förväntningar i alla aspekter bortsett från att lyxen inte fanns där.

   Radera
 7. Men varför är jag en av dom ända som inte tycker att detta är så superfint. Jag kanske måste se det i verkligheten för att förstå det hela.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag instämmer Helena, I just don't see it...
   Men jag har inte heller sett det IRL!

   Radera
  2. Jag har svårt att förstå hur man inte kan gilla Mermaids Dream men jag respekterar era åsikter.

   Radera
 8. Det här är ju det vackraste som finns! Mermaids Dream är så passande namn också! Ser ju ut precis som en sjöjungfrusvans eller stjärt eller vad det kallas :) Jag älskar det här! Och som av en händelse har jag haft det på naglarna sen i söndags :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul:) Ja det är inte många lack jag på rak arm kan komma på som är snyggare än detta. Det är något alldeles speciellt med Mermaids Dream.

   Radera
 9. Det här är en riktig lemming för mig, jag har bara inte unnat mig det än. Det ser helt underbart ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det så fort du känner att du har utrymme för det, det är ett lack som är värt att äga.

   Radera
 10. Vackert, men är lite osäker på om det är så vackert att det rättfärdigar det höga priset...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det skulle väl vara det lite väl saftiga priset då men det finns gott om lack i den kategorin iofs. Vackra men något dyra.

   Radera
 11. Det här lacket är så snyggt och ett av de första DL-lacken jag köpte. Älskar det verkligen!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)