Image Map

16 maj 2013

Deborah Lippman - Across the Universe

När jag fick den glada och positiva nyheten om att jag skulle få behålla min anställning skrev jag att jag skulle fira genom att lacka med Across the Universe. Eftersom Across the Universe är ett jellylack så grundade jag med First Mate från China Glaze. Ett mörkblått krämlack med bra pigmentering. 
Across the Universe består av små blåa runda glitter och större hexagonglitter i grönt och ljusblått. I flaskan ser det ljuvligt ut. 
Och visst är det snyggt utanför också men appliceringen var ingen större glädje. Vet inte om det bara är min flaska (som inte var helt igenskruvad när jag köpte den) men den var väldigt tjock och klumpig. Glittret var svårt att fördela jämnt och jag fick dutta ut det ganska aggressivt. 

Ett lager Seché ger inte en helt slät finish men tillräcklig för att det inte skulle upplevas som störande. I slutändan är det fortfarande ett snyggt lack men jag hade förväntat mig en bättre formula med lättare applicering. 
Inköpsställe: Nailmail
Kollektion: Hösten 2010

/Lela

22 kommentarer:

 1. Grattis! Det måste vara en otroligt skön känsla att få reda på att man får vara kvar. Perfekt lack att fira med dessutom, riktigt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en extremt härlig känsla om en tudelade eftersom många kollegor inte får samma chans utan blir tvingade att gå.

   Radera
 2. Bra att fira med att köpa nagellack, ett av de bästa sätten att fira på! :-) Så glad för dig att du fick behålla jobbet! :-)
  Så himla vackert lack, det här gillar jag verkligen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha. Ja det, middag och glass ute med familjen för det var så vi firade den dagen jag fick beskedet:)

   Radera
 3. Jag är så himla glad för din skull!

  Jag tillhör ju dom som inte är så imponerad av DL lacken. Har i och för sig inte provat något själv, men hittills har inga bilder fått mig sugen. Förutom möjligen din makrobild..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har köpt på mig tre DL-lack och det är de tre som imponerat på mig hos andra. Detta, Mermaids Dream och Ruby Red Slippers. Har kanske inte blivit tagen med storm men jo, jag gillar de jag testat.

   Radera
 4. Men va skönt m jobbet!!
  Att fira m lack är det bästa ;)
  Synd att formulan är tråkig på ett så fint lack, du får väl ge det lite restore vid nästa lackning....
  Kör ett DL jag oxå idag men aningens ljusare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket skönt!
   Jo det får nog bli en skvätt restore inför nästa omgång och se om det blir någon skillnad.

   Radera
 5. Detta var vackert, hur vackert som helst! Men irriterande att det var så svårapplicerat, om det beror på att det kommit in luft för att korken inte var ordentlige påskruvad är det ju ännu mer irriterande :s

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite så kan jag också känna samtidigt som det inte hade varit möjligt att se när flaskorna packades till mig eftersom de ligger i sina fina plastboxar. Men jag tror nog att lite restore kan rädda livet på ATU.

   Radera
 6. Åh, vad glad jag blir för sin skull! Grattis!

  Det är ett snyggt lack tycker jag, färgkombon är väldigt fin.

  SvaraRadera
 7. Ja visst är det fint, gillar också den mjuka fina färgen :)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen fint, var upplevelsen av appliceringen som drog ner betyget denna gång.

   Radera
 8. Så skönt med ditt jobb, grattis! Och vilket underbart fantastiskt lack Across the Universe är, jag vill också ha detta!

  SvaraRadera
 9. Det här har stått på min önskelista hur länge som helst! Så fantastiskt vackert! Men så tråkigt med formulan, en dålig formula kan verkligen dämpa ens entusiasm över ett fint lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det helt klart. Att lacka naglarna är lite av ett helhetskoncept, allt måste stämma för att det ska bli en fullpoängare.

   Radera
 10. Supersnyggt!! Gillar det verkligen!
  Jag har nån hyfsad kopia från Gina Tricot som jag måste prova snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det Monaco Blue du tänker på så får jag nog göra dig besviken. Det ser bra ut i flaskan men är ingen höjdare alls på naglarna:(
   http://lelack.blogspot.se/2012/11/gina-tricot-monaco-blue.html

   Radera
 11. Grattis!!
  Lacket är väldigt snyggt!

  SvaraRadera
 12. Lite sent, men stort grattis! Och Across the Universe är så vackert! Jag lyckades tyvärr inte alls få till lika fina bilder när jag bar det. Jag tyckte också att det var lite tjockt och besvärligt att lacka med vill jag minnas. Och behövde tre lacker Seche för att få det slätt.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)