Image Map

19 juni 2013

IsaDora - 128 Ocean Crush

Skulle Ocean Crush kunna koras som veckans mest visade nagellack runtom på bloggarna? Förmodligen. Men det är grymt svårt att låta bli en skönhet som denna.  


Ocean Crush ingår i IsaDoras senaste Sugar Crush kollektion, alltså ytterligare en texur inspirerad serie. Det som gör Ocean Crush mer extraordinärt är att det händer så mycket på en och samma gång. Textur, glitter, blått, grönt, guld, duokromt (även om det är en illusion).För mig krävdes det tre lager för att bygga lacket opakt och få fram rätt djup i det. Det torkar snabbt så det är inget tidsödande arbete. Finishen är sand men inte så skrovlig som man först tror utan faktiskt ganska slät. 

Jag går igång på Ocean Crush (lät det snuskigt nu? Det var inte meningen, förlåt). Det är så förbannat snyggt! Så snyggt att jag har svårt att sluta stirra på naglarna, får tvinga mig själv till att lägga fokus på tangenterna. 
Är blå-grön-turkos en av dina svaga färger så skynda och fynda, du kommer med största sannolikhet inte bli besviken. Inköpsställe: MAXI
Kollektion: Sugar Crush 2013

/Lela

16 kommentarer:

 1. Ooooh, vilka fantastiska bilder du har fått till. Helt underbara. :)

  SvaraRadera
 2. Riktigt bra bilder! Man ser guldet och den gröna tonen! Mina bilder är inte lika bra, tyvärr. Ovisade än så länge dessutom. :D

  SvaraRadera
 3. Till och med jag - som avskyr IsaDoras pensl intensivt och tycker deras pris per milliliter är ett skämt - trillade dit på det här! Första IsaDora lacket jag köpt själv. Har inte hunnit testa det än men njuter av bilder på det istället, himla snyggt!

  SvaraRadera
 4. Jättesnyggt!!! MEN jag avskyr sådana som är så förgjordans SVÅRA att få bort, alltså allt med glitter och "ploppar" i!...även om jag tittar avundsjukt på alla sådana snygga naglar!...

  /Annika F

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessa sandlack är mycket enklare att ta bort än glitterlack!

   Radera
 5. Även jag har fallit för det här och flera av Isadora lacken! Och jag har varit nästan löjligt mycket motståndare till alla sandlacken.

  SvaraRadera
 6. Hihi jaa många som visat det och jag tycker det är såååå snyggt!! :-)

  SvaraRadera
 7. Jättesnyggt men håller med anonym. Fast jag måste ju ha ett sandlack, så kanske köper detta iaf:)

  SvaraRadera
 8. Åh så snygga bilder på detta. Känner nästan impulser att springa och köpa typ direkt. Ska försöka hålla mig, tänka lite logiskt..Men känns svårt.

  SvaraRadera
 9. Jag köpte tre av dem andra lacken i kollektionen men nu har jag sett så många bilder på denna att jag bara måste köpa den också! Så himla fin!! :-)

  SvaraRadera
 10. Åh, vad glad jag är att jag använde mitt presentkort och köpte det här lacket. Nu ska jag titta på dina bilder så länge och så mycket att jag till slut inte kan låta bli att testa mitt eget. Underbara bilder, verkligen!

  SvaraRadera
 11. Riktigt vackert lack!

  Och HAHAHAHA Cactus!!! Nu har du trillat dit!

  SvaraRadera
 12. Ja, detta har visats mycket denna vecka och jag blir bara mer och mer sugen på att köpa det för varje gång jag ser det. Nu får folk faktiskt sluta med att utsätta mig för detta ;) Men dina bilder var otroligt vackra, tror nästan att jag kommer köpa detta när jag får tillfälle, och jag kommer säkert att vara mycket nöjd med köpet också :)

  SvaraRadera
 13. Riktigt fina bilder på ett fint lack! Passande med Androidinlägget precis under också ;D

  SvaraRadera
 14. Riktigt snygga bilder! Och det här lacket är verkligen magiskt.. :)

  SvaraRadera
 15. Jo, vi är väl NÅGRA som visat Ocean Crush nu! LOL Är imponerad över att du fick med mycket mer av det guldiga och gröna än vad jag fick.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)