Image Map

23 nov. 2014

NailArt Sunday - Rutigt

Tror att rutigt har vart med förut på NAS, om inte som eget tema så har det garanterat visats både en och flera manikyrer med rutor. Själv har jag länge suktat efter att använda den där plattan från Bundle Monster med rutmönstret på. Men sen är det där med helnagelmönster, det är knepigt att få till . Men efter en svit men bra stämplingar så kände jag att det var värt ett försök. 


  
Grunden är Jade - Msytic Gold, ett riktigt snyggt holograiskt guldlack. Ovanpå då rutmönster stämplat i svart. Bortsett från att lillfingret blev lite snett så är jag väldigt nöjd, som helhet blev det riktigt snyggt. 

Hur är det med era rutiga naglar idag, är ni nöjda?

/Lela13 kommentarer:

 1. Jättesnyggt! Att stämpla det där mönstret perfekt måste varit jättesvårt!
  Jag tänkte först köra en stämplad design med lite folie men jag fick det aldrig att fungera. Istället blev det en tejpad stil. I verkligheten gillar jag verkligen manikyren men bilderna lyckades liksom inte förmedla det på ett bra sätt. Det röda ser inte alls lika härligt djupt ut på bilderna som på naglarna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bestämde mig för att jag inte var nöjd med mitt bidrag så jag gjorde om och la upp ett nytt inlägg istället. Har du möjlighet att ta bort mitt första bidrag (3e i listan)? Tack på förhand :)

   Radera
 2. Himla snyggt med schackrutigt!

  Jag har försökt mig på lite skotska rutor :)

  SvaraRadera
 3. Snyggt mönster och färgerna är så läckra tillsammans!

  SvaraRadera
 4. Hu hann jag :) sen som vanligt. Ditt rutmönster var superfint, guld och svart enkelt och fint. Jag är alltid lite för mycket, kan liksom aldrig sluta med nåt när jag fått upp farten;)

  SvaraRadera
 5. Jättefina rutor!! Min ambition vara att vara med men efter 4(!!) misslyckade försök gav jag upp. . . .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte alltid det går som man vill...

   Radera
 6. Sjukt impad! Att stämpla rakt är ju nog så svårt, och rutor är ju 100% oförlåtande om det blir lite snett, så bra jobbat. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag kommer inte att göra om det för det var nog mest ren flax;)

   Radera
 7. Rutor är aldrig fel, läckert med guldholo

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)