Image Map

5 juli 2013

FNUG - Psychedelic

Den uppmärksamma (och även ouppmärksamma kanske) har märkt att jag försvunnit denna veckan. 
Denna gången var det inte en överraskningsresa till någon spännande stad eller annat trevligt. Nej jag har spenderat första semesterveckan deckad med förkylningen från helvetet.... 

Längesedan, om någonsin, jag drabbats av en förkylning som denna. Två veckor och jag är konstant lika dålig. Som om det inte är nog med att näsan rinner, bihålorna värker, hostar tills jag nästan kräks så känns kroppen som om den varit magsjuk i ett par dagar. Ni vet så där så det gör ont precis överallt i hela kroppen, till och med på ställen man inte ens visste att man hade känsel. 

Inte har jag varit förnuftig heller och sjukskrivit mig så nu har jag bränt fem semesterdagar på att inte gå utanför huset. Klantigt är bara förnamnet... 
Idag går sambon på semester så nu skiter jag i den här förkylningen och ska leva semesterliv i alla fall, om inte annat för att jag har grymt dåligt samvetet för vår pojke som tycker hans sommarlov har varit så där kul än så länge. 
Mycket text idag men så blir det när man inte varit social på nästan en veckan;)

Men det är holofredag hos Skimmerskuggan idag och det kan jag ju inte missa oavsett sjukdomstillsånd. Framför allt när jag en riktig skönhet att visa!Köpte FNUGs holografiska och deras Aqua Fix av en tjej som annonserade ut de på Lacka-Byt på FB (förlåt att jag glömt bort ditt namn just nu, skyller på allmäntillstånd). 
Har alltid varit lite avogt inställd till lack som kräver speciallack för att fungera optimalt men jag får nog kapitulera på punkten känner jag efter att faktiskt ha testat. Tummen fram till ringfingret har Aqua Fix och två lager Psychedelic. Lillfingret har fyra lager direkt på naken nagel. 
Dels så var appliceringen och täckningsförmågan helt annorlunda men det jag reagerade mest på var faktiskt att effekten är mycket mer intensiv med Aqua Fix under. Regnbågarna blir klarare och mer definierade. 
När energin har kommit tillbaka till min kropp tänkte jag att jag skulle göra lite olika experiment med just applicering och olika baslacker. Se vad de resulterar i. 
Lacket i övrigt finns inte så mycket att säga om, det är ett silvrigt hololack. Just silverholo kan jag uppleva som lite opersonliga egentligen, silver är oftast silver och det kan inte sticka ut så mycket. Då är det upp till regnbågarna att sätta personlighet och det gör dessa, med besked. De slår många av de andra silverholosarna jag har och då har jag ändå samlat på mig en del sista tiden. 
Kanske en jämförelse skulle vara av intresse? Eller det finns på tok för många redan?
Kollektion: FNUG Holographic collection 2012

/Lela

16 kommentarer:

 1. Snyggt lack men egentligen i det dyraste laget. Jag säger tummen upp för jämförelser av alla slag, (både mellan olika baslack och silverholos). Kan liksom inte bli för många såna! :) Och ta nu och krya på dig, på sommaren SKA man vara frisk!:D

  SvaraRadera
 2. Usch, men sommaren ska man ju inte vara sjuk! Krya på dig!

  Himla snygga regnbågar i alla fall, det bidrar nog till tillfrisknandet!

  SvaraRadera
 3. Galet fina regnbågar där du, men silverholo är annars något som jag inte känner så mycket för.

  Verkar vara extremt många som har superförkylningar just nu. Krya på dig nu!

  SvaraRadera
 4. Ruskigt vackert! Jag gillar jämförelser så för mig får du gärna göra en!
  Ser även fram emot test av baslack! Krya på dig!

  SvaraRadera
 5. Vilka läckra regnbågar! Det får mig att ångra att jag hoppade över FNUG nu när de var på Nailmail... Jag ser gärna en jämförelse mellan olika silverholos.

  Och krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Underbara regnbågar i det här, snyggt! :-)

  SvaraRadera
 7. Men wow! Jag brukar rata silverholos som tråkiga men det där var ju galet snyggt! Hoppas du känner dig bättre snart. Här har vi också sjukstuga med två magsjuka killar så här på det som skulle ha blivit storkillens sista dagisdag i livet...

  SvaraRadera
 8. Oh, jag är så glad att jag har det här lacket redan, annars hade min redan ganska digra "vill-ha"lista utökats igen.. Det här är så jädra snyggt! Och ja, jag håller med dig om att AF gör det här lacket en stor tjänst!

  SvaraRadera
 9. Jämförelser är ALLTID bra!!!!

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 10. Jag gillar alltid jämförelser :-)

  Krya på!

  SvaraRadera
 11. Mmmmums! Visade detta förra veckan :)
  jämförelser är alltid trevligt! Jag röstar ja!

  SvaraRadera
 12. Riktigt fina regnbågar.
  Jämförelser kan man aldrig få för många, så gärna.
  Krya på dig

  SvaraRadera
 13. Nej men gud vad hemskt med en sån förkylning, stackare! Men lacket är enormt vackert, jag brukar också känna mäh för silverholo, men detta är galet snyggt! Fast verkligen gräsligt utan Aqua Base. Jag har gjort en jämförelse med olika baser under holo men vore absolut kul att se vad du kommer fram till:)

  SvaraRadera
 14. Fy sjutton för sommarförkylningar! Hoppas att du känner dig frisk snart!

  Lacket är ljuvligt. Jag vill gärna ha fler FNUG-lack i min samling, deras regnbågar är ju fantastiska :)

  SvaraRadera
 15. Jag älskar det här lacket! Det är det bästa silverholot jag träffat!

  SvaraRadera
 16. In your face så att säga! :) Det här har jag beställt av Nailmail-Karin. Jippi! :D

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)