Image Map

7 juli 2013

NailArt Sunday - Pedikyr

Så var domedagen här. Dagen då det är tänkt att visas fötter lite här och var i nagelbloggsvärlden. Frågan är hur många som kommer att sluta upp i ledet bakom mig, jag är faktiskt lite rädd för att jag kommer stå där på barrikaden. Ensam och blottad... 
Jag vet att detta ämne är tabubelagt för väldigt många, att visa bilder på sina fötter är inte det första man kommer att tänka på. Jag är själv inte alls speciellt bekväm med att visa bilder på mina fötter och just därför tänkte jag att det kanske var dags att röra runt lite i grytan, lyfta på locket. 

Jag har valt att visa den osminkade sanningen, inte nakna tånaglar, ni kan vara lugna på den punkten. 
Funky french med Orly pixel i sommargräset. Det är den osminkade sanningen, varken mer eller mindre tillfixat. Nu återstår bara att se om min fossingar kommer få trevligt sällskap under dagen eller om de kommer få stå här. Ensamma och utblottade... /Lela

26 kommentarer:

 1. Vad fint det blev! Sommartår! Men vad är det du har på den andra stortå som vi inte ser...? Nåt grönt?
  Jag är (motvilligt) med idag med blommiga tår ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men guuuu! Nu ser jag det! :-P Lol! ;)

   Radera
  2. Ha ha ja det är ett klöver (vi har väldigt gott om sådan i vår gräsmatta) som nässlat sig in på bilden. Så det är ingen avancerad nailart jag undanhåller er;)

   Radera
 2. Jag är med idag, men inte me mina egna tår! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I detta fallet gör det inget, är bara glad att jag fick sällskap denna söndag:)

   Radera
 3. Haha, jag gillar att du skriver eventuell länklista. Jag var just ute i solen och fotade mina tår (vad grannarna måste undra...) men sen dog batteriet i kameran så jag kan inte ladda upp dem riktigt än men det kommer under dagen i alla fall. Väldigt snyggt med det gröna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var tvungen att gardera mig, var ju inte helt säker på att jag skulle få något sällskap alls denna söndag;)

   Radera
 4. Det är verkligen dags att de stackars tårna får lite uppmärksamhet! Det där var tjusigt!

  Jag ska bara fixa till det så är jag med. Återkommer! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte faktiskt att det var dags för tårna nu, vi har ju redan brutit tabun mot misslyckade nailarts menar jag;) Allt behöver inte vara så censurerat och vackert hela tiden, ibland går det bra att visa upp det som det egentligen är:)

   Radera
 5. Vågat tema! Tycker din pedi nail art blev jättefin. Tror nog det blir länklista ändå, även om jag själv inte är med. Skyller på att jag inte är hemma i helgen :-/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det blev faktiskt ett par stycken som hängde. Fler än jag vågade hoppas på:)

   Radera
 6. Jag ska klara av den här söndagen och jag kommer ha med ett bidrag strax, men jag är inte helt säker på att du kommer godkänna det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer att gå stärkt ur det här, se det som terapi:) Det är ju trots allt bara bilder på en skärm, det är ju inte så att alla fötterna är bredvid dig i soffan. (tack och lov för det).
   Jag godkänner ditt bidrag, dels för att jag tycker du är modig och dels för att det där är pedikyr även om det inte innehåller någon nailart.

   Radera
 7. Men sådärja, klart, jag hade velat ha maken till att fota, men han sov för länge, så nu får det blir såhär. Jag är med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, sov för länge:) Det har faktiskt vi också gjort idag, grabben är hos mormor hela helgen:)

   Radera
 8. Imponerande med funky french på tårna! Och joooo... jaaa.... jag är väl med.... kind of.... Vi kan väl kalla det en väldigt alternatov tolkning pga rådande omständigheter och sen får vi väl se om det blir godkänt. LOL Det är fötter med på bild i alla fall.. av olika sort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funky french var det jag kom på, aqua pixel hade redan suttit på ett par dagar. Egentligen var det tänkt att innehålla fler element men stripingtejp fäster väldigt dåligt på strukturlack kan jag meddela så det blev inget med det;)

   Radera
 9. Jag är med! Undrens tid är inte förbi etc...

  Inte lika fint som ditt dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Woho:) Uppslutningen blev större än jag någonsin hade vågat hoppats på:)
   Äsch, din pedikyr var inte ett dugg sämre än min:)

   Radera
 10. Åhhh vilken fin pedikyr!!!

  Tycker det var jätteroligt att du ville ta upp ämnet fötter,det var jättemodigt gjort :-D

  Jag är med idag,sent jag vet, men hoppas att det inte är försent ;-)

  SvaraRadera
 11. Jag är äntligen också med idag...OM du godkänner mig. Tiden rullade iväg och solen gick i åskmoln och allting blev mörkt, lagom till att jag ville fota. Hursom finns det både pedikyr och manikyr på bilderna. Det största problemet är nog ändå hur man nu fotar tår bäst?? Händerna känns så fruktansvärt mycket mer varierbara som synes..

  SvaraRadera
 12. Jag är med - lite i sista minuten som vanligt! Jag tycker det är kul att du vågade ha pedikyr som tema! Jag har inte riktigt förstått tabut runt fötter men funderat lite över om det finns folk som tycker jag är lite hemsk som visar mina fötter på bloggen utan att skämmas ibland. ;-)

  SvaraRadera
 13. Fint! jag har inget emot fötter, tycker att tår kan vara ganska söta. Därmed inte sagt att jag har nån fetischism för dem heller, men de är okej. Skönt att du fick sällskap på barrikaderna. Jag hade tänkt vara med men sen var det så härligt väder så jag valde att vara bekväm och strunta i att måla om till fördel för sol och bad:)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)