Image Map

23 feb. 2014

NailArt Sunday

Naglarna gjorde jag redan i torsagskväll, helgen spenderas nämligen i huvudstaden. Sambons bägge bröder bor där och den yngre av dem har fyllt jämnt. Så om naglarna fortfarande ser ut så här kan jag inte svara på men jag hoppas det. Stenarna tog nämligen slut när jag gjorde dem så jag kan inte laga dem... Ogenomtänkt. 


nail art

Har gjort liknande manikyrer tidigare, gillar dem väldigt mycket men det tar lite tid att göra. Inte svårt men tidsödande. 
Det som är trist med dem om de ska bäras över en tid är att det krävs mycket topplack för att fixera stenarna. Och det i sin tur gör att blinget försvinner lite och blir mer av en homogen massa. 

Men men, oavsett så gillar jag den. Tycker den är snygg och perfekt för en fest. 


nail art

Hur har ni haft det i helgen? Lugn hemmakväll med myskläder eller full rulle med festligheter?

/Lela


18 kommentarer:

 1. Vad snyggt det blev! Min helg har varit ordentligt lugn, söker stillhet och ro under helgerna för att ladda energi till arbetsveckorna. Är med i dag, har haft lite si och så med tiden i veckan så det blev en manikyr ur "arkivet."

  SvaraRadera
 2. Snyggt o hoppas det håller fint i huvudstaden!!

  SvaraRadera
 3. Mycket fina festnaglar. Jag gillar att du även har svarta stenar, och inte bara silvriga!

  SvaraRadera
 4. Riktiga partynaglar! Hoppas stenarna har suttit kvar hela helgen :)
  Jag är med idag med en gradient från tidigare i veckan. Har haft en härlig blandhelg, både lite utekväll och mysig hemmakväll med kattpassande.

  SvaraRadera
 5. Det där kallar jag partynaglar! Hoppas du haft det bra i min hemstad :)
  Jag har typ haft mysbyxor på. Detta är min första lediga helg på tre veckor...

  SvaraRadera
 6. Lite skrämselhicka har vi haft då vi trodde att sonen fått komplikationer efter operationen, men det verkar vara falskt alarma. Pust.. Annars lugnt med melodifestival och snart hockey.

  Hoppas din manikyr har hållt, för snygg det är den.

  SvaraRadera
 7. Vilken snygg manikyr! Min helg har spenderats i myskläderna, helt enligt min smak. Blev väldigt sugen på att testa göra en liknande manikyr på mig själv nu! :)

  SvaraRadera
 8. Snygg manikyr! Jag brukar fixera med superlim om jag verkligen vill att de ska sitta. I vanliga fall trycker jag bara fast stenar som är 1-3 mm med nagellack och sen topplack ovanpå. Men med superlim så slipper man vräka på topplack om man inte vill. :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet men efter mitt försök men fimos och nagellim som resulterade att fingrarna fick bada i både remover och lacknafta långt mer än vad som är hälsosamt är jag lite rädd för att limma fast saker på naglarna;)

   Radera
 9. Läckert!
  Vi har mest slöat framför House Of Cards, älskar Netflix =) Hoppas din Stockholmshelg varit bra!

  SvaraRadera
 10. Väldigt snygg! Riktigt festligt.
  Jag har pluggat, sökt lite sommarjobb och idag spenderat dagen i sängen mer eller mindre.

  SvaraRadera
 11. En väldigt snygg och glamourös manikyr, värdig vilken fest som helst:) Hoppas att ni fick det bra i Sthlm. Här har det varit mycket mysbyxor. Mina föräldrar var här på middag så jag fick slita mig från myskläderna ett tag men ska snart byta om till dem igen:)

  SvaraRadera
 12. Snyggt, enkelt och festligt! Hoppas manin höll sig! :)

  SvaraRadera
 13. Vilken glammig och snygg manikyr! OCh kul med Stockholmsutflykt!

  Vi har mest tagit det lugnt med olika sorters husrelaterat småpyssel. Eller lugnt och lugnt, så bara när den lille vilde sonen sover :)

  SvaraRadera
 14. Lyxigt och festligt :) Jag gillar den här typen av funky French.

  SvaraRadera
 15. Klassiskt snyggt och lagom blingigt! Jag gillar det!

  SvaraRadera
 16. Super snyggt! Hoppas att det höll :)

  SvaraRadera
 17. Tack alla för era fina kommentarer! Manikyren överlevde inte helt och hållet men inte värre att jag kunde laga med de 7-8 stenarna som var kvar.
  Kalaset i övrigt var trevlig och det var en bra helg i huvudstaden. Men det är drygt att åka ca 100 mil på en helg, träsmak i rumpan.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)