Image Map

11 maj 2014

NailArt Sunday - Regn

Ni vet så där som det kan bli med dagens planer på grund av regnet.... När hela dagens planer går i stöpet bara för att det regnar. Ungefär samma bedrövade känsla som infinner sig då finns idag när jag är tvungen att visa upp min hemska regn-naglar. Det ni ser på kortet är alltså ca två timmars envisa försök med med att få lack, vatten och hårspray att jobba ihop på det sättet som jag vill. TVÅ TIMMAR!!! Suck.... Inte fanns det tid att tänka ut något nytt heller, det var ju melodifestivalen samtidigt. Vann rätt låt förresten? (Gör ett ivrigt försök med att flytta fokus från mina hemska naglar till melodifestivalen, alla har en åsikt om melodifestivalen).

Hoppas att ni kunde finna mer inspiration av en regnig dag än vad jag lyckades göra. 

/Lela

14 kommentarer:

 1. Va festligt, vi gick på samma metod denna vecka! Tycker absolut inte din blev misslyckad, gillar både pek och långfinger.
  Hoppas det går bra med rökstoppet!

  SvaraRadera
 2. Ser fint ut och jättehärliga blå färger. =) Slökollade på Eurovision Song Contest, tyckte det var helt fantastiskt att Conchita vann - och låten är ju rätt bra, lite Bond-låtsaktig. Gillade Hollands bidrag också. Svär väl i kyrkan nu, men tycker både låten och framförandet av Sanna Nielsen var rätt så småtrist... Men tycke och smak, musik är verkligen ett sån't område man kan tycka väääldiiigt olika om...

  SvaraRadera
 3. Vadå hemska, jättefina ju. Vilket jobb.
  Jag är ingen vän av mellon och är glad att jag gick och la mej innan slutet. Gillade inte vinnarlåten med eller utan skägg.
  Eh just det ja, tror inte jag hinner vara med idag trots kul tema.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det blev en härlig effekt på dina naglar! Och tycker Conchita var en helt ok vinnare, hade faktiskt inte någon storfavorit bland bidragen i år.

  SvaraRadera
 5. Åååh. tycker ju att dina naglar blev superfina ju! :D Kanske inte som du tänkt dig men jag vill typ härma och göra likadant, så kul effekt blev det :D har testat denna teknik och förstår vad du menar, man får nog utgå från att det inte kommer bli som man tänkt sig. Mitt bidrag kommer lite senare, dock en enkel gradient.
  Och mello vad? Totalt ointresserad, hade inte folk skrivit på facebook om låtar hit och dit hade jag missat det.. XD

  SvaraRadera
 6. Man är ju alltid hårdast mot sig själv, för jag tycker att din manikyr är riktigt läcker! Den väcker säkert uppmärksamhet :) Jag kan tyvärr inte vara med idag.

  SvaraRadera
 7. Superfräcka naglar ju! Ska se om jag hinner vara med senare idag, har tänkt mycket på regnnaglar på sistone men inte fått någon idé.

  SvaraRadera
 8. Jag tycker din regnmanikyr blev riktigt läcker. Och absolut vann rätt låt. Conchita Wurst är ju bara en så underbar artist med en fantastisk låt. Älskar den!

  SvaraRadera
 9. Jag lyckades inte helt heller när jag testade denna teknik. Har fått höra att valet av hårspray är avgörande. Har inte hittat nån klockren spray än tyvärr… Jag gillar färgerna du använt iaf. Regnkänsla på de!

  SvaraRadera
 10. Det var ju jätteavancerat! Har inte kollat metoden men det ser verkligen arbetat ut! I.o.f.s var det väl ungefär vad du sa, att det krävde sin kvinna att få till det!

  SvaraRadera
 11. Oh, jag tycker det blev så coolt!! Väldigt bra färgval också!

  SvaraRadera
 12. Wow så många fina manikyrer med nail art! Jga har alltid velat prova spotted nail art med vatten och hårsprej. Men det verkar inte vara så lätt haha! Och dom blev JÄTTESNYGGA! Och ja, rätt låt vann! ;)

  SvaraRadera
 13. Det blev ju riktigt snyggt, inte alls hemskt! Jag var på fest igår istället för att se på mello, så jag har ingen som helst koll. :-) Men jag fick i alla fall ut en regnig manikyr lite sådär i sista minuten!

  SvaraRadera
 14. Tycker det ser jätte fräckt ut och färgerna kanon snygga tillsammans

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)