25 juli 2008

Ö-festDetta är illa, suttit och betalat alla räkningar...pengarna bara försvinner ur händerna. blir så när man har lite för höga och många räkningar varje månad. Men men, betalas måste det ju göras och nu är det gjort iaf. Så gott som allt, måste vänta in pengarna från FSK innan allt kan gå iväg, annars räcker lixom inte kontot till;)

Sitter just nu och väntar på att Tomas ska komma hem. Ska ut på Ö-fest idag, spännande. Känner i princip ingen men det brukar inte göra speciellt mycket. Pratar rätt bra ändå. Egentligen skulle det sovas ver på den här ön oxå vilket verkligen hade varit jättekul men min rygg tillåter nog inte det i nu läget dessvärre. Idag känns det ganska bra men vågar inte riskera något. Tänkte jag skulle kunna komma tillbaka och jobba på söndag, varken råd eller lust att ligga hemma på soffan och inte göra något längre. Skulle behövt stanna till vid systemet innan vi åker och tar båten ut till färjan, se om vi hinner med det kanske. Annars blir det bara 2 cider för mig att dricka idag. Har mer hemma men de är inge goda, kvar sen midsommar då vi köpte för att täcka allas intresse och smak.

Imorgon blir det troligen en tripp till IKEA igen, får se om vi orkar med det. Hade varit kul att få hem de sista grejerna och göra färdigt. Inte mycket som ska inhandlas så det behöver inte bli så fasligt dyrt.

Nu har jag faktiskt inte tid att sitta här längre, måste plocka ihop det sista så det bara är att sticka när han kommer sen. Ha det gott!!

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)