16 juli 2008

Stormönstrat och gräsligt

Jaha...Då har man fallit för grupptrycket igen. Som så många andra men jag måste medge att det ändå är ganska skönt att ha någonstans att skriva av sig ett och annat emellanåt....

Sitter och surfar nätet runt för att komma på idéer till att tapetsera om ett rum hemma. Det är inte så lätt som man skulle kunna tro... Har lite för speciella önskemål tror jag, lite väl bestämda tankar trots att de inte mynat ut i något färdigt ännu. Vill hitta en stormönstrad ganska gräslig tapet som lämpar sig bra till fondvägg, gärna i brunt och turkost. Finns en del men ingen som fastnar i hjärtat vid första anblick.
Har en parallel till i detta problem och dilemma. Nämligen så att det rum som ska göras om är samma rum som kommer att bli barnkammare den dagen det kan tänkas dyka upp ett litet barn i familjen Andersson/Bengtsson, frågan är då... Ska man inreda det efter framtida eventualiteter eller det som man känner för just nu? Hur vuxen ska man vara och hur myckat ska man tänka in i framtiden? Eller är det nödvändigt att inreda som ett barnrum bara för att det råkar vara en liten som isf kommer till att bo där? Är inte så förtjust i jonglerande clowner och leenden prinssesor på väggarna. Det går att göra trevligt och barnvänligt i lite mer vuxen stil.
Så mycket tankeverksamhet bara för att göra iordning ett rum....

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)