Image Map

23 jan. 2013

China Glaze - Optical Illusion

Detta är ett lack jag sett fram emot länge men aldrig riktigt haft tillfälle att lacka med. Om man nu måste ha ett speciellt tillfälle för att lacka med ett speciellt lack? Grön onsdag anser jag vara tillfälle nog för att visa upp det!


  
Optical Illusion är från Prismatickollektionen som kom förra året. Alla galna, härliga glitterlack. Just Optical Illusion är det gröna. 
Smått grönt glitter som tippar lite att gå över mot silver ibland i basen. Inuti finns det större glitter, möjligen hexagoner i lila, rosa, guld, orange och skarpare grönt. 
Väldigt välpackat, vet att jag försökte göra en tunn gradient av detta men det sket sig då glittret slog igenom och blev nästan opakt med en gång. Ändå krävdes det tre lager för att få det jämnt och snyggt, och en hel massa topplack. 

Trivdes bra i det, blingar och blixtrar så på naglarna att det är svårt att slita blicken. Alltså inte ett lack att bära på eventuell arbetsintervju, första dejten eller så. 
Inköpsställe: Transdesign.com
Kollektion: Prismatic 2012

/Lela

30 kommentarer:

 1. Supersnyggt och blingigt!
  Perfekt om man vill bli ihågkommen på intervjun eller daten tycker jag ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan ju vara så att man blir ihågkommen för det snygga nagellacket och det är ju isf bra. Men det kan ju även bli så att man blir ihågkommen för den där tjejen som inte kunde slita sig från sina naglar, inte riktigt lika bra;)

   Radera
 2. Gillar verkligen Optical Illusion! Jag valde det till ett av mina favoritlack för 2012. Men jag tror jag gillar Prism i samma serie ÄNNU mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte det finns någon i den kollektion som jag inte tycker är snygg på ett eller annat sätt;)

   Radera
 3. Riktigt snyggt! Det jac funderat på ett tag nu är ifall dessa lack är svårare att ta bort? Jag vet att när jag gör nail art med glitter och lägger den ovanpå kanske tredje, fjärde lagret, då tar glittret ändå genom sig ända ner och det funkar inte bara med remover att få bort, utan man får skrapa på nagelytan, inte så skonsamt alltså.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att lägga glitter som detta direkt på ett vanligt baslack kan ju göra vem som helst galen när det är dags att ta bort det. Men spana in Seche-metoden, den ligger under Tips Och Trix (http://lelack.blogspot.se/search/label/Tips%20och%20Trix). Den har gjort att jag är nyförälskad i alla mina glitterlack som tidigare bara stått och samlat damm.

   Radera
 4. Jag ÄLSKAR det här. Därför måste jag nu ha hela kollektionen. Det blåtonade har jag hemma på otestathyllan men bara måste skaffa resten också. Dumma China Glaze som släpper alldeles för många lack som man vill ha. Hänger inte med liksom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. China Glaze är en av de tillverkare som kommer med alldeles för mycket snygga lack, hinner inte med och plånboken gråter stora tårar vid varje kollektionssläpp. Men å andra sidan ska man inte klaga, tänk om de slutade tillverka lack?! Hugah, hemska tanke...

   Radera
 5. Nej, det här är faktiskt inget som väcker köplusten hos mig. Vilket i och för sig är tur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va, vad säger du? Ingen köplust? Nej nej, vi är alla inte likadana:)

   Radera
 6. Jag var inte alls sugen på den här kollektionen när den släpptes, men jag är glad att jag till slut skaffade mig detta. Det är verkligen fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar det skarpt. Läckert med alla olika glitterfärger och storlekar.

   Radera
 7. Vad fint det ser ut på dina bilder!

  SvaraRadera
 8. Har också denna. Glitterexplosionsvarning (nytt ord) :) när man tar bort det dock. Bara att köra foliemetoden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha ja det var ett nytt ord men det känns som det skulle kunna komma till användning:) Foliemetoden eller Sechemetoden är bra vänner vid lack som dessa.

   Radera
 9. Fina bilder, men har inget av den här kollektionen. Tror jag hade velat ha mer kulör i den för att nappa. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår vad du menar, jag brukar också gilla när det är mer intensitet i färgerna. Men i denna kollektionen gillar jag de lite mer pastelliga färgerna.

   Radera
 10. Åh det ser verkligen helläckert ut på dina bilder. :)

  SvaraRadera
 11. Det här är så snyggt! Jätte fina bilder, nu blev man ju sugen på detta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, kul att kunna väcka habegär:)

   Radera
 12. Så snyggt! Jag vill verkligen ha lacket!!! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då tycker jag att du ska införskaffa dig detta för det är verkligen snyggt:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)