Image Map

30 jan. 2013

Sfera - Mafalda

Det var många er som var nyfikna på de nya lacken från Barcelona så jag ska göra mitt bästa för att visa upp dem så snart jag kan. Just nu är vi inne i en hektisk period på jobbet så det lutar åt att det blir en del timmar även kvällstid vilket inkränktar på bloggandet och lackandet. Trist men det är tydligen så den vuxna världen är. 

Sent som attan i måndagskväll, mellan tårtbaket så grabbade jag tag i ett av de nya lacken, Sfera - Mafalda.


Ett ödesdigert misstag visade det sig vara efter första lagret, skirt så in i. Fanns ingen som helst färg på naglarna utan det glimmade mest lite i något guld-grönt. 
De följande lagrena gjorde sitt jobb bättre så med fyra lager nöjde jag mig. Hyffsat bra med tanke på att jag förväntat mig en si så där sju-åtta lager från början. Kan inte bestämma mig för om det duokromt eller bara guldigt skimmer i en grön bas. Lutar nog att det är skimmer faktiskt, i vissa ljus ser det fortfarande ut som om det skulle bli lite duokromt. 
Nyansen är lite klen men jag trivdes väldigt bra i det. Klädsamt och vad Cactus förmodligen hade benämnt som work appropriate. /Lela

16 kommentarer:

 1. Ja, om grönt ska vara W.A. så ska det nog vara nått i den här stilen :) Väldigt trevlig färg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju en väldigt diskret grön färg som jag tror går hem hos de flesta:)

   Radera
 2. Svar
  1. Jag tror också på skimmer, det andra kanske var mer önsketänkande;)

   Radera
 3. Urtjusig färg, snyggt med guld och grönt ihop. Jag älskar den, synd att den var så skir bara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen trist när de är så tunna. Upplevelsen blir så negativ.

   Radera
 4. Väldigt fin grön nyans! Den här typen av skimriga nästan-duokroma lack har väl ofta en tendens att vara skira, iaf har jag stött på det ett antal gånger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror du har helt rätt. När jag funderar lite på det så inser jag att jag också stött på några sådana ett par gånger tidigare.

   Radera
 5. Inte alls dumt, ett trevligt lack. Jag skulle vilja se den över tex svart eller kanske en mörk grön. Antingen skulle det bara bli jaha och inget mer, men kanske skulle det eventuella nästan-holot hoppa fram på ett annat mer tydligt sätt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så här i efterhand hade det nog varit mer lämpligt att använda den som layeringlack. Får se om jag kommer testa den på nytt någon gång i framtiden. Det tenderar ju till att komma nya lack till samlingen hela tiden;)

   Radera
 6. Vilket intressant lack, det var lite lugnt och skönt på något sätt, att grönt är skönt passar verkligen in på detta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grönt är skönt och bland det snyggaste man kan ha på naglarna, enligt mig då alltså;)

   Radera
 7. Det var ju jättesnyggt. Synd att det är ett lack som lär vara väldigt svårt att få tag på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får se till att ta en weekend i Barcelona du också. Inte bara för lackets skull utan för den härliga staden:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)