Image Map

7 jan. 2013

Claudia - Deep Love

Idag är det tillbaka i vardagen igen efter många långa sköna dagars ledighet. På sätt och vis ska det bli skönt att börja jobba igen, få lite rutin på saker och ting, tex bloggandet. De sista dagarna på semestern ägnades mestadels åt familjen och diverse familjeäventyr. Inte har jag hunnit läsa alla bloggar jag normalt sett följer heller, när bloglovin började närma sig 100 olästa inlägg tryckte jag Markera som läst på alltihop och började om. 

Så här i början av januari är det ganska vanligt att det är lite knapert i kassan. Så därför kör jag återigen Billiga veckan. Konceptet har jag rätt och slätt stulit från ICA vid ett tidigare tillfälle och då var det så populärt att det kändes lämpligt att ta det igen. 

Först ut i billiga veckan är Claudia - Deep Love. Ett mörkt, lite rostat rött jellylack. Lite förvånad blev jag när jag upptäckte att det rörde sig om ett jellylack, hade väntat mig ett krämlack. Eftersom jag inte är så glad i röda krämlacker så blev jag glad när jag insåg detta.
Tre lager använde jag mig av och finishen blir så där härligt glossy. Det ser konstant blött ut, en egenskap jag gillar hos jellylacken. 
Lätt att lacka med och en trevlig pensel som det överlag är hos Claudia. I det stora hela är jag glad för deras lack, synd bara att det inte finns lite mer inspirerande färger. Men man kan ju inte få allt. 
Inköpsställe: Ge-Kås
Pris: 9,95 kronor

/Lela

10 kommentarer:

 1. Jättefint! Jag gillar billigar veckan temat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra, då var det ju rätt att plocka fram temat igen:) Det är ett bra koncept för att testa av alla budgetlack man har en tendens för att samla på sig.

   Radera
 2. Kul med billiga-veckan-temat! :) Fint rött lack, vill också hitta ett fint rött jelly-lack! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade inte en aning om att det var jelly när jag köpte det så blev gladeligen överraskad:)

   Radera
 3. Fint lack, jag har faktiskt inte testat Claudia alls. Vilken rolig tema idé att köra billiga veckan! Det är tema på min blogg den här veckan med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, de har en del snyggingar faktiskt. Sen finns det även en del pasteller i ljust rosa och pärlemo vilket jag inte klarar av.
   Billiga veckan är som sagt ett sedan tidigare beprövat koncept, ibland är det skönt att ha ett tema som styr åt en:)

   Radera
 4. Mycket vackert, ser ut som ett riktigt budgetfynd!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det får det klassas som:)

   Radera
 5. Vilket trevligt lack! Jag har också några Claudia som jag inte har använt än, det kanske är dags att göra det snart :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Testa igenom dem, kan nästa lova att det finns något du kommer tycka om:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)