Image Map

17 jan. 2013

Zoya - FeiFei

Här är ett av höstens hetaste lack, Zoya -FeiFei.


Gråblå tunn bas, nästan lite dassig. I den dassiga basen finns det microglitter i blått, guld, grönt, lite som drar åt lila och lite som drar rosa. Det händer alltså en hel del när man tittar lite närmare på lacket. Tre lager lämnar fortfarande lite att önska, som ni ser är det tunt på tipparna fortfarande. Formulan i övrigt är det inget fel på, jag tycker fortfarande att Zoyas pensel är lite för smal och rund. Det kanske är en vanesak.

Nu tänker jag vara kontroversiell och kanske få en del lackälskare mot mig. Jag gillar inte FeiFei. Det är ett okej lack men inte mer i mina ögon. IsaDora - 746 Silk Road är enligt min uppfattning ett snyggare lack.  Inköpsställe: mbeautylounge.com
Kollektion: Diva collection 2012

/Lela

6 kommentarer:

 1. Jag är nog beredd att hålla med. Isadoran har en djupare färg än detta som känns mer intressant. Hade varit spännande att se närbilderna bredvid varandra för det ser väldigt likt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska vi se om vi inte kan ordna inom snar framtid:)

   Radera
 2. De är ju inte jätteolika ;) men jag tycker att Isadoran är snyggare på långt håll än Zoyan på långt håll och det är ju så de flesta ser lacket så därför tycker jag också att Isadoran är finare. Det är liksom mer stuns i Isadoran på långt håll. (Med långt håll menar jag typ helhandsbilder och flaskbilder ;))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inga dupes men nog är de lika varandra. Tycker också att det är mer djup i Isadoras, nog därför jag gillar den bättre jag också.

   Radera
 3. Jag är väldigt kluven när det gäller det här lacket. Har min flaska stående oprövad än så länge. Något har gjort att jag inte varit sugen. Silk Road står också oprövad. Ingen av dom känns lockande just nu. Det ser ju ganska fint ut, men ändå inte så där superspeciellt som jag önskat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk dig samma typ av blandning fast med grönt i botten! Det hade varit något som jag garanterat hade varit sugen på omgående:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)