Image Map

15 jan. 2013

Depend - 2047 Mirrors

När jag var på Ge-Kås senast hade de fått in Depends Mirrorkollektion så jag kände mig nästan tvungen att plocka på mig ett par. 2047 är som ni ser den gröna ut kollektionen och först ut att testas. Visade sig inte bli någon trevlig stund. För det första så är det ingen mirroreffekt i det, snarare så är det ett foillack. För det andra var det så tjockt att det knappt gick att lacka med. Tänk er tjockt, klumpigt tapetklister, ungefär så var detta. Ingen trevlig stund alls tillsammans med 2047.
Färgen är förvisso ganska trevlig men upplevelsen i övrigt gör att jag troligen inte kommer använda det igen. Inköpsställe: Ge-Kås
Kollektion: Depend Mirrors 2012

/Lela

14 kommentarer:

 1. Det är super snyggt som det är men ingen i den kollektionen är mirror! Inte roligt att det är så tjockt och svårlackat :S :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det är lite falsk marknadsföring på denna kollektionen. Trist, för hade det inte marknadsförts som mirrorlack så hade nog inte förväntningarna varit lika höga.

   Radera
 2. Ganska fin färg, men inget som lockar så värst mycket.

  SvaraRadera
 3. Synd på formulan, men färgen ser fin ut tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen är det inget fel på alls.

   Radera
 4. Huva! Låter ju jättetrist med formulan. Du kan inte tunna den lite då? :) Färgen i sig var inte helt dum, tänker nail art's.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går säkert alldeles utmärkt att tunna ut det men jag orkade inte lägga energi på det;)

   Radera
 5. Fy vad tråkigt med en sådan formula. Synd för jag tycker annars att lacket såg fint ut.

  SvaraRadera
 6. Åh, har de Depend på Ge-Kås? Ja, då är det klart att man måste köpa :) Tråkigt att det inte uppfyller förväntningarna om att vara ett mirrorlack, men annars var det en fin färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de brukar alltid ha Depend på Ge-Kås. Däremot är det ju inte säkert att de har de senaste kollektionerna och så, brukar vara bra priser på dem. Runt 15 kronor har jag för mig.

   Radera
 7. Tråkigt att kollektionen inte lever upp till sitt namn, men bra att veta - då behöver jag inte köpa några av dem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod, synd att jag själv inte hade samma info;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)