Image Map

8 jan. 2013

Kubiss - # 77

Oj vilka fantasilösa namn Kubiss ger sina lack, ungefär lika spännande som Depends. Avskyr verkligen när de gör det enkelt för sig och bara ger dem nummer. 


Hur som så är nummer 77 ett smaragdgrönt skimmerlack. Lite tjock i formulan men flyter på fint. Välpigmenterat, räcker med två lager för bra täckning. Färgen är trevlig men långt ifrån unik. Inget lack som kommer att användas i en ensam manikyr men som grund för diverse nailarts kan den nog komma till användning. Inköpsställe: Ge-Kås
Pris: 9,95 kronor

/Lela

14 kommentarer:

 1. Nä, inte så unik, men helt okej för en tia iaf :)

  SvaraRadera
 2. Snygg grön färg och för en tia är den till och med supersnygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, tänk vad priset kan göra skillnad;)

   Radera
 3. Håller med dig om hur tråkigt det är med enbart siffror på namnen, det är nästan halva nöjet när företag som O.P.I och CG ger sina lack härliga namn som också gör att man kommer ihåg dem lättare.
  Älskar ju gröna lack, så jag gillar det. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även om de är svåra att komma ihåg ibland och ganska ofta krångliga att skriva så är det roligare med ett namn där de tänkt till lite mer än bara nästa nummer i excelarket.

   Radera
 4. Det är en fin färg alla fall, om än inte unik. :D

  SvaraRadera
 5. Helt okej pris för den färgen. Underbart grönt och fint på naglarna. Det här med nummernamn hatar jag också. Jag kommer lättare ihåg lackens färg när de har ett kul namn och det gör ju att man lättare och hellre plockar det lacket framför random nummerlack när man vill göra en manikyr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En av de få som faktiskt hade uppskattat lack med nummer till namn är min sambo som lättare minns siffror än namn. Men för oss andra vanligt dödliga är det mycket bättre med spännande namn:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)