Image Map

16 jan. 2013

China Glaze - Altered Reality

I slutet av förra året kom China Glaze med en ny kollektion som heter Tranzitions. Tanken med dessa lack är att de ska byta färg när man applicerar topplack. Av deras promobilder att döma så skulle skillnad bli ganska stor, nu har jag testat ett av dem och jag håller inte riktigt med. Men vi börjar med lacket utan topplack.Tealgrönt metalliclack som nästan täcker på ett lager. Tror det var lillfingret som klarade sig undan med ett, de andra fick bättras på lite. 
Penseldragen syns tydligt så det gäller att vara stadig på handen när man lackar. 
Färgen i sig tycker jag är väldigt snygg. Det som var jobbigt med detta var att det tvunget skulle torka på egen hand, vilken tid det tar! Där märker man hur bortskämd man är med alla snabbtorkande överlacker det finns. 
Sen kommer vi då dit där det är dags att avslöja effekten, eller snarare brist på effekt. Jag la ett vanligt topplack över den fria kanten för att skapa en funky french. Hojta när ni ser den!
Man kan ana att lacket är en halv nyans mörkare och lite glansigare om man tittar noga. Mer än så levererade det inte. Nu står mitt hopp till det rosa, Split Perso-Nali-Ty i samma kollektion, att effekten ska vara tydligare på den. 

Inköpsställe: Transdesgin.us
Kollektion: Tranzitions 2012

/Lela

25 kommentarer:

 1. Oj! Det var RIKTIGT dålig effekt! Gillar färgen fö men poängen m detta är ju effekten...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Effekten är inte mycket att skryta med:(

   Radera
 2. Det var det värsta. Eller inte det värsta men det var ju lite av en besvikelse iaf. Inte för att jag blivit lockad av dessa tidigare men nu vet jag att jag inte behöver de här...alls. Tack. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker nog att din första reaktion är mer sanningsenlig;)Varsågod.

   Radera
 3. Såååå kass! Och synd!! Men det var ju en fin tealfärg iaf :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bortsett från att det ska skifta färg är det ju ett snyggt och trevligt lack.

   Radera
 4. Jag ser den!! Men man får titta rätt noga. Färgen är snygg, men det här med transitions tycker jag var lite onödig uppfinning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis, syntestet avklarat. Inga glasögon för din del;) Jag gillar tanken med att det byter färg men hade ju önskat att skillnaden skulle varit märkbar.

   Radera
 5. Vilken flopp. Lacket i sig var ju fint men effekten var ju inget att hurra för direkt. Hoppas att Split Perso-Nali-Ty är bätte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lägger också mitt hopp till Split Pers-Nali-Ty.

   Radera
 6. Nej, ingen superimponerande effekt inte. Visst ser man en skillnad, men den är ju inte särskilt dramatisk. Jag kommer förmodligen hoppa dessa. Kanske att ett kan få åka med om man har en plats över i en flat rate box någon gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var nyfiken på hur effekten skulle vara på dessa lacken. Får du plats över så finns det nog mer intressanta lack än dessa att fylla upp den med:)

   Radera
 7. Det var ett väldigt snyggt lack och snygga bilder! Men så tråkigt med effekten, jag hade förväntat mig större kontrast...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, det hade jag också.

   Radera
 8. Ja det var en fisig effekt, men det är ett snyggt lack! Kul att du är med, även om det var oavsiktligt! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fisigt var inget dumt uttryck:) Ja ett spontan besök, nästa gång blir det mer planerat!

   Radera
 9. Effekten var ju inte mkt att hurra för, men ursprungsfärgen är fin!

  SvaraRadera
 10. Lite skillnad ser man ju, om man anstränger sig... Även om jag skulle tro att detta är det av lacken i den kollektionen med sämst effekt, av etiketterna att döma :) Snygg i övrigt iallafall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att du har rätt, de andra verkar som om de andra har mer effekt i sig. Det återstår att se:)

   Radera
 11. Jag är såå besviken! Vad är detta för skräp? Färgen i sig är fin, men egentligen tycker jag inte att skillnaden ser större ut än alla vanliga lack. Tycker att om man kollar noga på ett vanligt lack och bara lägger överlack på en viss del så ser även de lacken en smula annan färg/nyans, bara för att ljuset relekteras olika pga topplackets glans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Framför allt om man tittar på metalliclack. De har ju en tendens att mörkna lite när man lägger på topplack. De flesta metalliclack från Kleancolor reagerar på exakt samma sätt.

   Radera
 12. Snyggt lack, men effekten var rätt lam.
  Den grå ska visa mest skillnad tydligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Köpte hem denna och den rosa och kommer med största sannolikhet inte att köpa några fler ur denna kollektionen;)

   Radera
 13. Åh vad synd jag tyckte att dom såg så fina ut men får nog köpa hem någon och prova ändå ^^, Är sugen på den ljus blå/grön 'Duplicityy' ^^,

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)