Image Map

8 juni 2014

NailArt Sunday - Motivation

Ironiskt nog valde jag motivation till veckans tema. 
Valet blir ironiskt för att min motivation för bloggen är fortsatt låg. Det krävs en hel del viljestyrka och engagemang från min sida för att hålla den levande och igång för tillfället. Att sommaren verkar ha gjort sitt intåg med besked gör inte saken lättare, nu finns det så många andra saker jag vill ägna kvällarna åt. 

Men även om motivation här är, om inte nattsvart så väldigt mörk, så finns kärleken till naglarna och nailarten kvar. Och det vill jag visa med dagens enkla men talande nailart. I <3 Nails, det är dagens sanning och förhoppningsvis den motivation jag behöver framöver. Vilken motivation behöver ni?

/Lela


13 kommentarer:

 1. Att få motivation till att blogga när den redan börjat dippa och vädret blir bättre och bättre är knepigt! Själv valde jag en lite annorlunda tolkning av ämnet idag.
  Älskar dina naglar förresten!

  SvaraRadera
 2. Jättefina naglar, subtilt och så talande! Hoppas motivationen infinner sig, det är knepiga grejjer. Som med inspiration. Jag kan ha jätteinspiration i mitt hobbyskrivande som håller på i något år och sedan är den plötsligt puts väck... För att lika plötsligt dyka upp igen efter en tid. Motivation funkar väl lite annorlunda men man kan inte locka fram riktig motivation mer än man kan göra det med inspiration. Tror i alla fall jag... Är med idag med en ganska allmän tolking av motivet men med en för mig personlig liten twist. =)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med om att motivationen att blogga kan dala under sommaren, samtidigt som jag älskar ljuset vi har, det gör det ju mycket roligare att fota.

  SvaraRadera
 4. Motivationen för att blogga har verkligen sina toppar och dalar, speciellt på sommaren. Men kul att ditt lackintresse håller i sig ändå!
  Jag är med idag och hyllar min sambo lite.

  SvaraRadera
 5. Vackra naglar och det är ju skönt att höra att du inte tappat lusten för lack och nailarts även om du får kämpa med bloggmotivationen just nu. Årstiden gör det ju inte lättare heller.

  Efter att ha grubblat en hel del på ämnet valde jag att vara väldigt symbolisk idag, det personliga hade varit FÖR abstrakt för att skapa nailart av

  SvaraRadera
 6. Det är svårt med motivationen. Jag tror att de varierar för alla, jag hoppas verkligen att du hittar tillbaka för jag tycker så mycket om din blogg :) Ibland är bästa sättet dock att pausa för att kolla om det man har pausat ifrån fattas en. Hoppas du kommer fram till något bra <3

  SvaraRadera
 7. Motivation är svårt, inte minst att summera och beskriva. Att fatta beslut är också svårt så jag förstår att du grubblar. Ibland kanske det är bäst att ge det tid och se vad som händer och hur det känns. Här finns det ju inte direkt någon deadline att ta hänsyn till. Så småningom kanske du inser att du valt något utan att ens aktivt varit medveten om det?

  SvaraRadera
 8. Jag blir motiverad av att titta på och kommunicera med andra. Mitt bidrag idag är en hyllning till en av alla de fantastiska tjejer jag lärt känna över hela världen genom naglar och bloggande :)

  SvaraRadera
 9. Hoppas du återfår motivationen att blogga igen och skönt att du fortfarande älskar naglar och nail art :)
  Fin och talande manikyr idag :)

  SvaraRadera
 10. Hoppas att din energi motivation kommer tebax. Naglarna var iaf super snygga

  SvaraRadera
 11. O motivation är så svårt, tappar ofta min väldigt fort o kan inte hitta något sätt att få tillbaka den på.

  SvaraRadera
 12. Jättefin manikyr och så är det ju dessutom ett trevligt budskap, även om det såklart är tråkigt att du känner dig fortsatt omotiverad...

  SvaraRadera
 13. Mycket snygg och stilren nailart med bra budskap! Jag förstår vad du menar, min motivation varierar en hel del och är just ni ganska låg (i kombination att jag har haft dåligt med tid på sistone). Men det brukar komma tillbaka om man ligger lite lågt ett tag, tycker jag.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)