Image Map

1 juni 2014

NailArt Sunday

Söndag igen, det ju söndag i torsdags också. I alla fall kändes det så, konstigt med veckor som har dubbla veckodagar oavsett vilken veckodag det handlar om. 
Själv har jag haft en ovanlig men skön helg. Mina grabbar tog sitt pick och pack i torsdags och körde till farmor och farfar på västkusten. Så jag har varit helt själv, ovanligt men väldans skönt. Spenderade hela dagen igår med att slappa i solstolen med P3 dokumentär i öronen, det är kvalitativ egentid det! Rekommenderar starkt deras dokumentärer, snart lyssnat igenom hela arkivet och det är få dem som inte är värda att lyssna på. 

Jaha, ska vi återgå till det vi kom hit för? Kan vi göra... Det jag bjuder på idag är lite av mitt favoritmotiv just nu. Inte bara på naglarna, skor och blusar går också bra.Tur för mig att leopard är populärt just nu, finns mycket med detta djuriska motiv i handeln. Me like. Jag gillar även denna i rosa/guld/brunt också även om det är lite slarvigt utförd på sina ställen. Vad har ni att bjuda på idag, några djuriska mönster kanske?

/Lela
  


18 kommentarer:

 1. P3 Dokumentär är så himla bra, de lyssnar jag ofta och gärna på! Helst när man är själv, som du varit i helgen. Låter väldigt skönt!
  Tycker dina leopardnaglar är jättefina, även om jag inte är ett lika stort fan av mönstret som du ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dessutom så lär man sig en massa nya saker varje gång och det är alltid intressant:) Det är dessutom väldigt skönt att lyssna på när man kör långt, hjälper till att hålla skärpan uppe.

   Radera
 2. Låter som en skön helg!
  Jag gillar mönstret på naglar, men är väl kanske inte lika inne på det när det gäller kläder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får inte gå överstyr på kläderna och det fungerar inte med vilket leopardtryck som helst, Vissa ser bara tantiga/billiga ut. Men i lagom mängd, typ matcha blus och skor i leopard, gillar jag:)

   Radera
 3. Håller helt med ovanstående, gillar naglarna men har i övrigt svårt för djurmönstrat på kläder. Jag lyssnar sällan på radio men denna serier verkar intressant, tack för tipset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är superintressanta hela högen så ge dem ett försök. Dessutom blir man allmänbildad på köpet och det är alltid kul:)

   Radera
 4. Jag önskar jag hade normala helger som många andra, men så funkar det inte i handeln tyvärr. När andra är lediga jobbar jag. Men å andra sidan har jag lediga vardagar när de flesta andra jobbar ;)
  Jag kör faktiskt också djuriskt idag, men ett betydligt mindre djur än ditt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh jag vet vad du pratar om allt för väl, har jobbat inom handeln många år jag också. I en större möbelkedja som hade stängt 1-2 dagar om året. Jobbet efter det var inom kundservice, där var det öppet 24-7. Nu har jag istället lyxen att bara jobba i veckorna, dessutom kan jag till viss del styra min arbetstid självt vilket öppnar upp många möjligheter.
   Men det finns en tjusning av att jobba helger också, de där dagarna ledigt mitt veckan sen är inte så dumma. Lättare att gå på banken då än på en ledig söndag;)

   Radera
 5. Läckert med leopardnaglar! Där jag jobbar har vi egentligen inga klämdagar, utom just fredagen efter Krisit-himmelsfärdstorsdagen, den är gemensam klämdag för hela bolaget. Så jag har haft en långledig helg, vänbon är ute och reser men jäklar så skönt att få en helg för sig själv, det behövs ibland. Som ekonom så kan jag f ö aldrig vara extra ledig kring jul och nyår, det kan kännas lite blä ibland när andra är lediga veckor i sträck genom att ta bara några dagar ledigt när en själv t o m kan få jobba lördagar under december månad... Å andra sidan kan jag flexa när det (vilket det nästan aldrig är...) är lite lugnare...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv har jag inga klämdagar alls, jobbar som konsult och det finns inte i vårat avtal. Så medans alla på kundbolaget är lediga på klämdagar sitter jag och några konsulter med mig kvar och jobbar, känns så där motiverande;)
   Lediga helger alldeles för sig självt behövs, ger tillbaka sådan energi.

   Radera
 6. Själv är jag nog fel generation för att gilla leopardmönstrat men tycker det här var jättsnyggt. Jag kör med ungefär samma färgskala som dig fast omvänt och mycket starkare.

  SvaraRadera
 7. Underbara färger för manikyren! Jättefint :)

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Åh, jag ÄLSKAR leopardmönstrat! Och andra djurmönster också för den delen. På ALLT! :D Det här var jättesnyggt. Blev lite sugen att göra något liknande själv. Även om det nu är måndag.

  (Var tvungen att ta bort och skriva om ovanstående då det kom med en särskrivning, jag HATAR särskrivningar...) ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Leopard fungerar lika bra på en måndag som på en söndag:)

   Radera
 10. Läckert! Jag har inte testat att göra leopardfläckar än, känns som jag är ensam kvar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ensam kvar tror jag inte att du är;) Men om du vill vara säker på att inte vara ensam kvar så testa nu på en gång;)

   Radera
 11. Vad snyggt! Jag är också ganska leopardtokig :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)