Image Map

15 juni 2014

NailArt Sunday

Söndag igen då, veckorna fullkomligt flyger fram just nu. Det var någon som sa att det var midsommar på fredag, stämmer det?! Vi som knappt planerat något alls... Aja, det blir nog alldeles utmärkt trevligt och bra ändå skulle jag tro. 

Den sista tiden har säkert för många mer än mig betytt studentskivor, det är liksom den tiden på året just nu. Bägge mina systrar har tagit studenten i år så det har varit fullt upp med vita mössor och firande.
Den ena studenten firades hemma hos mig, som en försmak på när sonen förhoppningsvis tar sin student om 14 år. Måste få visa upp tårtorna jag bakade kvällen innan samt en bonusbild på mig, syster och den blyga sonen. Efter att de bägge tårtorna blev färdiga vid elvasnåret kvällen innan så var det hög tid att fixa med mina egna naglar. Det fick bli något som var enkelt att göra och som gick snabbt. Var inte sugen på att sitta uppe flera timmar till där på tisdagskvällen. Så en svampad tippgradient i rosa fick det bli, snabbt och enkelt. 
Har ni varit på några studentskivor i veckan? Eller är det kanske någon som tagit studenten själv? Och vad har ni att visa denna söndag med fritt val?

/Lela


17 kommentarer:

 1. Som alltid, läckra naglar! =) Och tårtorna ser helmaffiga ut! Skulle nog inte kunna motstå den som ser ut som choklad... :)

  SvaraRadera
 2. Sjukt imponerad av tårtan! Den ser helt fantastisk ut! Gillar verkligen naglarna också, de är riktigt snygga så här i sommartid. Jag har varit studentfri i år och lägger i stället all min energi på fotbolls-VM :)

  SvaraRadera
 3. Vilka tårtor!!

  Japp, tre studentskivor har jag hunnit med den här veckan och maken har lyckats klämma in fem stycken på två veckor. Förra året hade vi student här hemma när sonen gick ut. Ett av de roligaste evenemang jag varit med om. Längtar nästan till nästa grabb går ut.

  Naglarna blev ju jättefina :)

  SvaraRadera
 4. Vilka snygga tårtor, är det sånna där chokladfingrar du använt runt sidorna? ^^ De ser proffsiga ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis, chokladfingrar runt om. De ser mycket mer avancerade ut än vad de är. De är busenkla att göra, köpta chokladbottnar, köpta dessertmoussar i olika smaker, chokladkex och lite smörkräm. Svårare än så är de inte:)

   Radera
 5. Lika snygga naglar som tårtor.

  SvaraRadera
 6. Kan förstå att det blivit hektiskt, tog själv studenten förra veckan och igår var det kusinens tur. :) Snygg manikyr!

  SvaraRadera
 7. Snygga tårtor och oerhört snygg manikyr! :-)

  SvaraRadera
 8. Men jag smälter! Av de vackra tårtorna, din vackra studentsyster och blyga sonen. Det ser underbart ut, längtar nästan tillbaka till min student! Vacker manikyr, verkligen passande gör juni!
  Jag är med idag med en mindre somrig gradient :P

  SvaraRadera
 9. Det där var glittrigt må jag säga! Perfekt till studentfirande.
  Jag var på ett studentfirande i år. Sambons brorson. Jag kör blommigt och somrigt idag :)

  SvaraRadera
 10. Kul att se söte sonen! Och de fina naglarna och überfina tårtan :)

  Jag är med, för första gången på evigheter, med små somriga djur på naglarna :)

  SvaraRadera
 11. Glittriga nageltippar är alltid underbara!
  Vilka härliga tårtor också!!

  SvaraRadera
 12. Tårtorna ser underbara ut :D Misstänker att dom var magiskt goda. Jag gillar verkligen din nageldesign och jag blev lite sugen på att låta naglarna bli längre igen :) Jag är också med idag.

  SvaraRadera
 13. Snygga naglar! Men hur får du det så snyggt med gardienten när du svampar? Vad har du för svamp? Jag försökte förra veckan med en disksvamp.. Men det gick ju inte. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kör på make-up svampar. Disksvampar har jag testat men tycker det är för stora porer i dem för att det ska blir snyggt. Sedan är de ofta så porösa att det snabbt lossnar material från dem.
   Men vanliga make-up svampar, går ofta att få tag i storpack på ty Rusta eller ÖB fungerar suveränt.

   Radera
 14. Otroligt snygg gradient! Och vilka sjukt fina tårtor, de ser verkligen proffsiga ut!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)