Image Map

7 juli 2014

På allmän begäran

Eller i alla fall önskemål från ett par stycken under gårdagens NailArt Sunday så kommer här mina misslyckade lasernaglar. Skrev att de aldrig skulle få se dagens ljus men ibland får en bjuda lite på sig själv.


Det som skulle varit knivskarpa linjer och visat neonerna under blev till en massaker av sällan skådad sort. Vet inte vad som hände, gjort samma sak förut med samma lack utan att det blev så här. Men i fredags så torkade lacket blixtsnabbt och det var omöjligt att få till några snygga linjer. 
Tanken var god men utförandet fallerade, så kam vi sammanfatta det helt enkelt. 

Det är okej att skratta, fnissa och till och med håna. Tro mig, jag skrattade själv en hel del.

/Lela

15 kommentarer:

 1. Jag förstår att du är missnöjd om du velat ha knivskarpa linjer men i övrigt tycker jag inte det var något fel på denna! Lite städning runt nagelbanden och topplacket på så hade jag tyckt den var rätt snygg faktiskt ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, det där var väl kanske inte världsvackert :)

  SvaraRadera
 3. Håller med Zara här faktiskt - det hade blivit snyggt på sitt sätt ändå - fast jag vet, man vill ju ha det så perfekt som det känns i skallen när man tänker ut sina manis. Alla har vi ju gjort de där "dudsen", jag har säkert ännu värre alster att visa upp. Kanske en idé för kommande tema? "It seemed like a good idea but.." eller något sådant... ^_^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har ett tema som återkommer lite nu och då, Gräsliga veckan. Då bjuder jag och alla de som känner att de vill vara med på de allra värsta manikyrer vi har knåpat ihop. Denna skulle kunna höra till ett finalalster under en sådan vecka;)

   Radera
 4. Även om jag förstår ditt missnöje kan jag inte låta bli att gilla den här manikyren! Den är riktigt fräck! Dessutom är det ju bara för underbart att du vågade visa och bjuder på dig själv, tummen upp för det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är inte så knusslig, klart att jag kan bjuda lite på mig själv. Blir mest förvånad över att ni alla hittar fina ord att säga om detta fatala misslyckande;)

   Radera
 5. Jag tycker inte alls denna manikyren var så ful som du fick det att låta! :) Misslyckades skarpa linjer kanske, men det är ju bara du som vet att linjerna skulle vara skarpa! ;) Tycker det ser ur som en fräckare variant av graffitti/crackle-naglar, jag gillar det!

  SvaraRadera
 6. Roligt att få se även mindre lyckade manikyrer! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, varsågod! Det kommer mer i framtiden.

   Radera
 7. Som klassisk tapenailart är den ju en katastrof men precis som hon med naglarna så tänker jag på graffiti och punk eller liknande.

  SvaraRadera
 8. Jag gillade faktiskt den här! Jag förstår att du blev missnöjd eftersom du hade en annan bild i huvudet, men jag tycker att det såg riktigt coolt ut. Lite sådär punkigt och bråkigt på ett ganska charmigt sätt.

  SvaraRadera
 9. Förstår att DU inte är nöjd, men jag skulle varit det om det vore min manikyr. Ser ut som nåt jag skulle kunna fixa...nästan. Kan bara hålla med övriga om att man vet ju hur det ska se ut själv, men hade den varit lite städad så skulle jag kört med den ett par dagar absolut.

  SvaraRadera
 10. Hehe, sådär slutar nästan alla mina manikyrer som inkluderar tejp/skarpa linjer så skatta dig lycklig att det bara var en manikyr som jävlades med dig. :)

  SvaraRadera
 11. Min karl utropade precis från sängen att han tyckte det såg coolt ut.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)