Image Map

9 feb. 2012

Ludurana - Aurora Boreal Show

Beslutsångesten var stor igår när jag skulle välja ut ETT lack att testa först. Det var inte det enklaste när man satt där och vände och vred på alla vackra flaskor och deras gudomliga innehåll. Till slut föll valet på Ludurana Aurora Boreal Show, ett super mulitkromt lack som är fullkommligt trollbindande. 
Ilarowe's hemsida står det att det ska gå mellan lila, teal och grått. Om jag ser så mycket grått i det låter jag vara osagt men lila, teal och ett par andra färger ser jag väldigt tydligt. Beroende på hur ljuset bryter lacket ser jag allt från djup lila-blå, magenta, blå-svart, teal till djup grön. 


Bilderna gör inte lacket rättvist, de är dels lite oskarpa och dels var det omöjligt att fånga hela färgspektrar som spelar. Men jag lämnar en lite bildspam på så nära verkligheten jag kunde komma. De mest framträdande färgerna är lila, blå och grön och även de färgerna som var mest benägna att fastna på kort. De andra skymtar bara förbi. 


Med blixt lyckades jag locka fram allt det gröna.

Var inte lätt att slita blicken från naglarna på jobbet idag, spännande att se skådespelet som utspelade sig på tangentbordet. Tur att jag ibland besitter lite självdicsiplin och faktiskt lyckades utföra lite jobb också. (För övrigt besvarat mitt första kundsamtal idag på över 20 månader, gick bättre än vad jag hade vågat hoppas på). 


Däremot är jag inget stort fan av formulan, det är tunt, rinnigt och älskar att lägga sig över nagelbanden. Om ni anar lite lack kvar i nagelbanden på bilderna så är det helt korrekt för jag hade ett litet h*lvete att få bort allt. 
Fyra lager vilket egentligen är ett för mycket men här är det ändå värt det. 

Jag blev sugen på att testa fler multikroma lack från Ludurana. Blev ni sugna? 


/Lela

8 kommentarer:

 1. Jo jag är sugen men priset och formulan avskräcker mig lite trots allt... är väl rätt lite lack i de där flaskorna också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flaskorna innehåller 8 ml och kostar ca 93 kronor så ml-priset är väl egentligen så där mitt-i-mellan-dyrt. Men visst räknar man frakten på det oxå så blir det lite i överkant. Formulan var som sagt vidrig men det går att överleva med det resultatet:)

   Radera
 2. Har fyra snarlika lack redan så den här står jag över, men det är väldigt snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, tänk flera såna här godingar i sin Helmer:)Ja visst är det!

   Radera
 3. Det ser så fint ut! Namnet får mig dock att tänka på borrelia...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så fint men din koppling till namnet var ju kanske ingen inspirationskälla;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)