Image Map

19 juli 2012

IsaDora - 723 Papagayo Blue

Att lacka med sommarkollektionen från IsaDora känns just nu som en smula omotiverat då vädret utanför fönstret känns långt ifrån sommar. Säger som i Ronja Rövardotter: Det är en regnig sommar vi har!!

Papagayo Blue är inte det mest sommriga lacket i kollektionen så av den anledningen är det lite förlåtet. 


Ett i vissa ljus blått lack med subtilit rosa och lila skimmer i och i andra ljus lila med svagt blått skimmer i. Jag skulle inte gå så långt att kalla det för ett kromatiskt lack för jag kan inte se skiftningarna under en och samma ljuskälla. Snarare ett kamelontlack. Extremt svårfotat av just denna anledningen, mer om det i ett senare, separat inlägg.
Eftersom det heter Papagayo blue så bestämde jag mig för att det förmodligen var blått IsaDora hade i tanken när de blandade ihop detta och utgick efter det när jag letade vettig ljuskälla. 
Två lager och ett lager Poshé på bilderna. Det torkar hyffsat fort på egen hand men jag hade inte tid att vänta, som vanligt. 
Tycker ni att det ser lite slitet ut så är det helt korrekt, fotade först dagen efter och det verkar som att hållbarheten inte är den absolut bästa. Tippwear och till och med lite flagning. Ett snyggt lack men långt ifrån favoriten i denna kollektionen. Gillar de somriga pastellerna bättre.

Inköpsställe: Lindex
Kollektion: Papagayo summer 2012

/Lela

6 kommentarer:

 1. Detta var ett av mina favvo faktiskt, men så är jag ju så himla svag för blåa lack...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ingen uttalad förkärlek mot just blåa lack, har inget emot dem men jag älskar dem sällan.

   Radera
 2. En av mina favoriter i årets kollektion också! Har det på tårna nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror faktiskt att jag hade trivts bättre med denna på tårna än på händerna. Vissa lack ter sig bättre på tårna än händerna, skumt det där.

   Radera
 3. Det måste vara sämre väder down south. Här uppe i Stockholm är det för det mesta fint väder (även om folk förstås klagar ändå, det måste ju alltid finnas nåt att klaga på).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett hiskeligt tråkigt sommarväder vi har här nere i söder. Regn, blåst och rusk mest dagarna långa:(

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)