Image Map

31 juli 2012

Nfu Oh - JS-16

Mitt första Nfu Oh lack, köpt på Nailmails överskottsshop. Först och främst, flaskorna är så bedårande vackra att jag hade kunnat betala ganska dyra pengar bara för flaskorna. Att innehållet i just denna flaskan sedan är ljuvligt turkost är inte fy skam det heller.
JS-16 är ett äkta jellylack, fyra lager på bilderna och det är fortfarande VNL. Är som sagt mitt första Nfu Oh lack så jag kan inte svara på om formulan är likadan på alla men just detta var extremt flykigt och rinnigt. Hade svårt att hålla det under kontroll och det samlades en hel del på nagelbanden. 

Tillhör kollektionen Jelly Syrup och den närmaste associationen jag gör är till Jelly Bean-serien. En serie jag gillar för deras starka färger och rena design. 
Gillar Jelly Syrup-serien nästan lika mycket, hade varit kul att testa ett par färger till för att se om de beter sig på samma sätt som JS-16. Sen kan man ju använda flaskorna som dekoration så användningsområdet är dubbelt.

Imorgon kommer jag visa upp vad jag gjorde med detta lack inför vårt 2-års kalas vi hade för sonen idag. Kanske att det dyker upp en och annan bonusbild från kalaset oxå!


Inköpsställe: nailmail.se
Kollektion: Jelly Syrup 2012


/Lela

4 kommentarer:

 1. Haha, gud vilken rolig uppmaning du har under "skicka en kommentar", nu blev jag ju tvungen att skriva något bara för det x)

  Snyggt lack, jag har prövat andra lack från Nfu Oh, de brukar ha bra formula :) Vet inte hur det är med jelly-lack dock, har inga sådana :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att någon faktiskt tagit sig tid att läsa och framförallt reagera på min lilla text:) Då gör den ju nytta någon gång i alla fall;)

   Är det möjligen så att du är från "staun"? Tyckte jag såg ett ortsnamn som verkade bekant när jag snabbt scrollade igenom din blogg.

   Radera
 2. Åh jag har haft ögonen på Nfu Oh's jellys... speciellt den svarta skulle jag vilja lägga vantarna på. Passar nog ypperligt till en jellymacka :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter att ha testat detta till just jelly sandwich är jag också grymt sugen på de övriga i kollektionen:)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)