Image Map

27 juli 2012

Layla - Flash Black

Holofredag och sista dagen innan semestern och jag tänkte bjuda på något alldeles speciellt. 
Det är inte ofta jag tappar talförmågan, fasiken mitt jobb går ut på att prata dagarna i ända. Men när solen träffar Flash Black får jag inte fram ett ord, inte ens en suck passerar mina läppar. Den är SÅÅÅÅÅ vacker!!


Har sett det på bilder hos andra och tyckt att det var fint men jag förstod nog inte riktigt dess storhet. Är så nöjd med att jag unnade mig själv dessa, mycket bättre än så här blir det knappast i holoväg. 


Visst, formulan är helt bedrövlig. Fyra lager totalt men det finns fortfarande fläckar på nageln som knappt har något lack på sig. Räcker med att du håller penseln ovanför så flyttar det undre lagret på sig. Men det är verkligen värt besväret när resultatet blir så här underbart.

Och bara för att det är så vackert och för att jag går på semester idag så slänger vi in två bonusbilder. Håll tillgodo!

Inköpsställe: Harlow & Co
Kollektion: Layla hologram effect 2012


/Lela

11 kommentarer:

 1. Vilken holoeffekt! Det är ju så jag blir lycklig bara av att kolla på bilderna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan du tänka dig hur lycklig jag var under de tre(?!) dagarna jag bar det;)

   Radera
 2. Jag blir också.... mållös! Magiskt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du känns inte heller som en tjej som tappar talförmågan speciellt ofta så det tar jag som ett bra betyg:)

   Radera
 3. Flash Black är enastående! Jag fixade mina första åtta Layla-lack, som alla var lite knepiga i formulan, men lite Seche Restore och en rejäl skakning. Då löser klumparna upp sig och lacket blir tunnare och lättare att applicera. Jag har faktiskt Flash Black jag med idag och nu täcker den med ett flödigt lager eller två av mina vanliga, tunna. Kan vara värt att prova.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det, så galet underbart:)
   Jag upplevde att min flaska redan var väldigt tunn i formulan men precis som du säger en del pigmentklupmpar var det ju. Kanske ska testa med bara en droppe eller två. Vill inte riskerar att tunna ut det på tok för mycket.

   Radera
 4. Wow, det ser ju helt galet ut! Otroligt vackert! Jag dreglar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ÄR helt galet, galet vackert:)

   Radera
 5. Det är så vackert så det är inte klokt!!! Nu har jag mest testat de nya Laylalacken men iaf de blir mkt mer lättapplicerade på Aqua Fix från Make Up Store. Tror att Sminkan applicerar dem på helt genomhärdad Seche Vite med framgång också. Hur som helst så gör basen mkt för problemet med kala fläckar så kan kanske vara värt att experimentera lite. För det är ju verkligen ett galet vackert lack, klart värt lite extra besvär!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan inte annat än att hålla med dig:)
   Jag kör Seche Base Ridge Filling som bas under typ allt jag lackar men kanske ska testa på topplacket en gång för att se om det gör någon skillnad för mig. Läst det tipset innan men av gammal vana så är det ändå baslacket som åker fram.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)