Image Map

6 apr. 2014

NailArt Sunday

Det blev en barnfri helg i alla fall, den mystiska magsjukan försvann lika fort som den kom. Och den har varit efterlängtad, det är okej att erkänna ett det är skönt att vara ifrån sitt barn ibland. 

Igår blev det film i bion hela kvällen, i sex timmar satt vi och tittade på film. Och åt ohälsosamt mycket godis! Ibland är det så förbannat skönt att göra så, stänga av allt annat och bara njuta av att ta det lugnt.
Idag ska vi strax köra iväg till Kosta Outlet i min nya lilla bil. Också ett ställe som är betydligt lugnare att besöka utan barn, för både vuxna och barn tror jag. 

Så lite snabbt då, dagens nailart. Det fick bli en från arkivet, inte hunnit med att fota den jag har på naglarna just nu. 


  
En färgglad blockmanikyr gjord någon gång i somras. Den har alltså legat ett tag och mognad i arkivet. 
Kommer spana in alla era alster senare i kväll, hoppas ni har många vackra och roliga nailarts att bjuda på. Det brukar ni alltid ha!

/Lela
23 kommentarer:

 1. Den var verkligen somrig! Jättefin! Vad är det för neon gul-grönt lack?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det var så länge sedan att jag inte minns. Men det skulle kunna vara GOSH - Early Green.

   Radera
 2. Den var jättefin, men har inte själv nåt vidare artigt att visa upp idag, men med vill jag vara:)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Förstår att det är skönt med en barnfri helg ibland! Och barnfri shopping speciellt ;) Jättehärliga färger i din manikyr, riktigt somrigt. Jag är med idag med en betydligt kladdigare historia...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barnfri helg och barnfri shopping är ett måste mellan varven;) Tänk på det när ni så småningom kommer dit.

   Radera
 5. Fina färger! Skönt att höra att någon erkänner att det är skönt att vara barnfri ibland :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. He he, vill du höra fler ärlig "barnbekännelser" så är det bara att säga till. Jag har en hel hög att kunna dela med mig av, är inte känd för att romantisera hela den här grejen med barn. Inte för att jag inte älskar mitt barn, det gör jag av hela mitt hjärta och lite därtill men ibland är de ganska påfrestande;)

   Radera
 6. Vilken glad och snygg manikyr!

  SvaraRadera
 7. Knappt man kan tro det men jag kan vara med idag! Din manikyr ser jättefin ut, snyggt och somrigt!

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig sommarmanikyr! Själv kör jag skittlette idag.

  SvaraRadera
 9. Superfin manikyr :) Tack får gårdagens inlägg om blixtar föresten, jag blev så sugen på att köpa en extern blixt. Jag uppskattar verkligen dina kamerainlägg även om jag är dålig på att kommentera *skäms*.

  Jag är också med idag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod:) Det är kul att skriva inlägg när man vet att de uppskattas:)

   Radera
 10. Snyggt!
  Jag, precis som ovanstående kommentator, är glad för dina kamerainlägg. Tack vare ditt förra (det som blev försenat på grund av mig du vet... ;) ) så ställde jag manuellt in vitbalansen till dagens fotografering.. Awesome ju! Och det där med blixt ja, jag har ju till och med en extern blixt liggande här hemma, borde kanske se till att börja använda den nu antar jag.. ;) Till dagens nailart användes dock ingen blixt, men bilderna hade nog blivit bättre om jag gjort det. Nu blev bilderna, ungefär som nailarten i sig, okej men inte så mycket mer.. =D

  Din nailart idag är grym också förresten, somrig och fin! Det är faktiskt en grej jag inte har testat än, blockmanikyrer.. Kanske dags nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu ska du inte på något sätt känna dig skyldig, offrade gärna ett inlägg för att få träffa dig i ett par timmar och hade med lätthet gjort det igen:)
   Vad kul att du fick nytta av inlägget och att det gjorde skillnad:) Det finns ingen bättre bekräftelse än folk som säger sig haft nytta av det jag gör.

   Radera
 11. Läckert! Måste göra fler blockmanikyrer! Förstår att det kan vara skönt att vara barnfri ibland, jag har varit sambofri i helgen. Lite skönt det med! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan behövas det också ibland;) Sambo fri är jag förhållandevis ofta då min reser en del i tjänsten, däremot har det nog aldrig hänt att jag är både barn- och sambofri på samma gång. Kanske skulle testa det någon gång;)

   Radera
 12. Finfint! Jag måste testa blockmanikyr någon gång :)

  Jag är med, med lite glitter som vanligt :)

  SvaraRadera
 13. Shit vad snyggt, verkligen grymt läckert!

  SvaraRadera
 14. Jättesnyggt! En manikyr man blir glad av. :-)

  SvaraRadera
 15. Man behöver en sådan slödag i mellan åt :)
  Snyggt och färgerna passar kanon tillsammans

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)