Image Map

13 apr. 2014

NailArt Sunday - Neon

Denna veckan gjorde jag det enkelt för mig själv, jag valde ett tema som jag redan hade en färdig nailart på. Har sett så många snygga leopardtäckta gradienter och de allra snyggaste är de som är neonfärgade i grunden. Och det ville jag självklart testa. Grunden är svampad gradient i starka neonfärger, ovanpå det en svart stämpling med leopardmönster. Gradienten blev kanske mer av en blockamanikyr än en gradient. Innan stämplingen kom på såg det rent ut sagt förjäkligt ut. Men med stämplingen på blev det riktigt snyggt och en rejäl showstopper. Så pass mycket att jag blev utfrågad i kaffekön (tekön för min del) på jobbet om det var mina egna naglar, hur jag hade gjort, hur lång tid det tar och göra och så. Ganska kul frågor att svara på så det gjorde mig inte så mycket. 

Har era neonmanikyrer blivit föremål för utfrågningar?

/Lela 


20 kommentarer:

 1. Men åååh så underbart läckert! Förstår att dina kollegor var nyfikna. Jag kör också leopardmönster idag, fast frihand. Har fortfarande inte fått tummen ur och köpt stämpelgrejer...

  SvaraRadera
 2. Wow så läckert! Neongradienter ÄR "the shiet" till leopard! :) Är med idag men inte alls så häftigt! :)

  SvaraRadera
 3. Du är ju bara för duktig, ja nej inte för, men väldigt duktig då. Jättefint. Jag är med idag.

  SvaraRadera
 4. Åh vrålsnyggt och läckert! Älskart! Förstår att du blev utfrågad :) ser väldigt proffsigt ut

  SvaraRadera
 5. Enkelt för dig, svårt för mig ;) kämpade länge för att få till min gradient, inte helt lätt att jobba med neonlack! Denna var i alla fall jättesnygg, förstår att du fick mycket kommentarer på den. Dina naglar har ju blivit så långa nu också vilket gör det extra spektakulärt!

  SvaraRadera
 6. Supersnygg manikyr, tycker det ser riktigt snyggt och effektfullt ut, speciellt med dina långa snygga naglar! :D Gillar "blockgradienten" också, passar riktigt bra till leomönstret :D

  SvaraRadera
 7. Vad läckert! Praktiskt att kunna välja tema efter vad man har eller vill göra ;) Jag fick också chansen att göra något jag drömt om länge idag så detta tema får tummen upp från mig!

  SvaraRadera
 8. Wow, det där var en riktigt cool manikyr! Förstår att folk la märke till den! :-) Min var det inte ens någon som såg, för jag bar den när jag var hemma från jobbet med en förkylning.

  SvaraRadera
 9. Snajdigt värre.. Funderade också på att köra gradient+leopard idag, tur att jag tänkte om för din är garanterat snyggare än min hade blivit.. =D

  SvaraRadera
 10. Så himla snyggt! Det är kul hur mycket gradienter ändrar sig när man lägger på svart mönster. Jag tycker oftast mina är ganska gräsliga tills jag börjar måla t.ex. leopardfläckar ovanpå!

  SvaraRadera
 11. Wow så läckert!!! Förstår att folk reagerade.

  Själv har jag varit tvugen att låta min sjukdom styra den här veckan så jag är tyvärr inte med idag.

  SvaraRadera
 12. Jättesnyggt! Att gradienter ser ruffiga ut innan spelar ingen som helst roll efter att man dekorerat ovanpå. Dessutom tycker jag att din ruffiga gradient är mer som en effekt under mönstret. Grymt! Idag är jag med för första gången! Tack för fina inlägg!

  SvaraRadera
 13. Väldigt snyggt!! Vi tänkte nog på ett liknande sätt idag ;)

  SvaraRadera
 14. Nice!! Har inte gjort leopardisar än, men det börjar väl bli dags snart.. Vilken stämpelplatta använde du till denna? Jag kommer in i sista minuten med en lite på sniskan lite kladdmanikyr :P hej svejs!

  SvaraRadera
 15. Gillar slutresultatet skarpt :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)