Image Map

27 apr. 2014

NailArt Sunday - Randigt

Hej allihopa, nu är jag här igen. För en kort stund i alla fall. Tänker inte be om ursäkt för mitt försvinnande utan bara kort säga att min energi, kraft och viljestyrka går åt till annat. Det är inget tragiskt som hänt så om någon varit orolig så är det slut med det nu.

Temat för veckan blev randigt, ett enkelt tema eftersom annonseringen av temat kom sent. Med alla röda dagar som förlängde helgen så glömde jag bort det helt enkelt. 

Manikyren jag visar idag kommer från arkivet och är nästan ett år gammal. Men det passar ypperligt till temat. /Lela


17 kommentarer:

 1. Snyggt! Gör väl inget att det inte är dagsaktuellt. :) Skönt att höra att inget jobbigt hänt. Ibland tappar man lusten för sådant som annars är kul - jag spelar World of Warcraft och just nu är jag i en dipp och spelar ytterst lite. Saker och ting går upp och ned och när allt kommer omkring är ju livet med vardagen det som spelar roll, inte om man bloggar eller inte! Jag visar två arts idag, och de är från "arkivet" i mitt fall också! Sköt om dig och ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Jag känner också att min blogg får lida lite just nu. Kanske är det fina vädret? Men NailArt Sunday vill jag inte missa ;) Din manikyr är jättefin, betydligt roligare än mitt bidrag :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Livet måste få prio anser jag - bloggandet ska väl vara roligt och är annat roligare tycker jag absolut bloggandet får stryka lite på foten! :)

   Radera
 3. Åh vilken fin randig manikyr! Själv har jag aldrig fått kläm på solfjädersborsten... Hoppas du har härliga bloggfria dagar!

  SvaraRadera
 4. Väldigt fin manikyr! Gör då ingenting att den inte är dagsaktuell :) Jag är med idag!

  SvaraRadera
 5. Jättefin manikyr! Jag plockar ofta arkivmanikyrer till veckorna det är fritt val på Nail Art Sunday - vad ska man annars ha arkivet till? :-) Jag har ibland långa perioder när jag knappt bloggar alls och ibland, som nu, känns det jättekul och det blir mycket mer bloggat. Så är det nog för de flesta, tror jag, och det är väl fullkomligt rimligt!

  SvaraRadera
 6. Superfint! Jag gillar det skarpt :) Är det needle dragging eller water marble?

  SvaraRadera
 7. Jättesnyggt! Och jag tycker att det är HELT okej att vara upptagen av annat ibland. Fast det är förstås roligast när det är trevliga saker man är upptagen av.

  Själv är jag tillbaka igen nu. :o)

  SvaraRadera
 8. Wow vad fint! Önskar att jag hann vara med, för jag blev verkligen inspirerad, men jag ska ge mig ut i trädgården med familjen istället :)

  SvaraRadera
 9. Jättefint.
  Jag är med i all hast, men låångt ifrån lika fint.

  SvaraRadera
 10. Fantastiskt snygg manikyr! Hur har du gjort ränderna? Kanske man får önska en tutorial...

  SvaraRadera
 11. Jättefint jobbat med nail arten :P Förstår precis vad du menar, ibland har man inte tid med allt man vill, fokus ligger åt ett håll. :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)