Image Map

2 nov. 2008

Kalmar dag


Helgen har varit fullspäckad av aktiviteter utan att ha blivit allt för stressig, någonstnas har vi ändå hunnit vila ut lite och ta igen sig.
Gårdagen ägnades åt städning, både inomhus och utomhus. Jag tog insidan och Tomas utsidan. Jäklar vad vi höll på, allt är iordningfixat inne i huset så nu kan det komma ännu en vecka med trötta kvällar för det är inget som behöver fixas just nu. Tomas har krattat upp alla löv på hela tomten så nu är utasidan lika fin som insidan=) Men gud vad trött han var när han kom in och vilken träningsvärk han har idag. Hihihi.

Igår kväll kom Lovisa och Söder på besök. Med sig hade de en jätte söt blomma till oss samt glögg. Så det blev en riktigt festkväll. Efter en gemensam promenad bort till affären bjöds det på glögg, pepparkakor, kladdkaka med mariannefluff. Och julmusik=) Vi kände för att smygbörja lite, riktigt mysigt. Så nu får julen gärna komma med stormsteg, vill kunna spela julmusik mera och sätta upp ljusstakar i fönstren, komma  i stämmning helt enkelt.
Kvällen var lyckad och vi hade trevligt allihop, iallafall verkade det så;)

Idag bar det av till Kalmar med ett besök på Bauhaus i sikte. jäklar vilken butik, hade en föreställning av att det skulle bli ytterligare en sån där lite halv trist byggmarknad men ack så fel jag hade!! Det var en jätte kul butik att knata omkring i, massa roliga saker som inte alls hade med byggmarknad att göra. En riktig fullträff med andra ord. Hittade massa spännande saker till att ha både ute och inne. Helt galet stort utbud av lampor hade det, tyckte IKEA hade mycket i sortimentet men det här var mer. Hittade ne lampa att ha ute vid veden, nu ska Tomas bara klura ut hur vi på bästa sätt drar ut el till den armaturen;)
Efter det blev det en snabbis på både MediaMarkt och Elgiganten, tittade lite på projektorer för att sen gå vidare in på IKEA. Gick direkt bort till resturangen för en fika, var väl ungeför det vi hann med innan vi sprang ut igen och in på Elgiganten en runda till. Så nu efter lite prutande, nyttjande av prisgaranti och annat så har vi äntligen den efterlängtade projektorn hemma!! Men kostar det så smakar det, men men. Tomas verkar nöjd iallfall och det är huvudsaken i detta fall. Skulle köpt färg med för att kunna måla om biorummet men blandmaskinen inne på Bauhaus hade gått sönder så det får vänta ett tag till. Blir nog en runda till efter nästa löning för att köpa färg, material för att kunna bygga färdigt hylla i biorum samt köpa matta. Förmodligen både till bion och altanen, det återstår att se.

Blev en runda till inne på IKEA som sista anhalt för dagen. Lite småplock så som det så gärna blir när man går omkring därinne. Lampa till hallen, värmeljus och paketdekorationer till julklapparna sen. Bra dag med stora shoppingbegär kan man väl samanfatta denna dagen med;)

Nu blir det lite småfix här hemma, kanske någon taskig film på TV och se sängen. Upp tidigt imorn och återgå till skolbänken...

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)