Image Map

27 dec. 2008


Idag har Tomas och jag haft våran juldag. Ni som har koll på kalendern så här i juletid kanske kliar er lite i huvudet och det har vi full förståelse med. Men vi fick inte ha våran ledig mysdag så som vi ville, middag hos mormor som förstörde friden. Så idag har det varit myskläderhela dagen och mest bara gjort ingenting.

Julafton löpte på bra, var en lugn skön julafton utan massa stress. Lagom mycket mat, fina klappar. Riktigt nöjd med årets julklappsskörd i år, inte massa onödiga saker. Mest av allt var den lugn och behaglig.

Nu är det bestämt att det blir till att fira nyår hemma hos oss. Visste ju inte ens om vi skulle vara hemma men så blir det nu. Fick inte leidgt eller kunde byta bort en dag för att kunna åka till Varberg så det blir middag med vänner här hemma. Blir inte så många men det ska nog bli trevligt. Känner inte att jag är så upplagd för nyår än men det kommer nog. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi f¨r helt enkelt ta kvällen som den kommer och mest bara umgås. Det är ju ändå det som räknas så här runt jul.

Idag har ett av julklappsspelen invigts=) Tomas och jag satt i ca 2 timmar och spelade Kalaha. För er som inte vet vad det är för spel så kan jag berätta att det är ett gammalt strategiskt brädspel. Väldigt populärt på typ fritids och förskolor. Det var iaf där bågge vi lärde oss spela. Kul, riktigt kul, inte spelat det på många många år.

Imorgon blir det middag hos moster, snart umgåtts så mycket med familjen att det borde räcka för hela nästa år tycker jag. Dessvärre håller nog inte familjen med mig;) Hi hi hi...

Nu väntar bion med andra filmen i Sagan om ringen. Tittade på första filmen igår, maffigt där inne på den stora duken. Är som att gå på bio ungefär.

Ha det gott och njut av ledigheten ni som är lediga!!

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)