Image Map

15 feb. 2009

Prommenad


Var sådant strålande vackert väder när vi vaknade idag så det fick bli en promenad efter frukost. var ute gick i nästan 3 timmar, man kommer ungefär östra Rödeby runt på den tiden.
Det var jätte skönt att komma ut och röra sig, knastrade så gott under fötterna med all snö som ligger ute. Kom hem lagom rosig om kindera och väldigt väldigt trötta.

Det finns en antikmarknad här i Rödeby, den var öppen så vi passade på att gå inom en runda på vägen hem. Jisses vad mycket skräp där fanns=) Detg är så roligt att gå runt att titta på alla meningslösa saker som folk försöker sälja. Att människor samlar på sig så mycket värdelöst skit under en livstid. Säkert värt mycket för personerna i fråga men inte för omvärlden. Men det är kul att gå runt att titta på det.

Resten av dagen har enbart varit lugn, inte orkat speciellt mycket mer då detta är min ända lediga dag under en 11 dagars period. Behöver ta igen sig lite då.
Förra helgen var det Varberg som gällde för hela slanten. Hände inte speciellt mycket, vi träffade mest släktingar och tog det lugnt. Lovisa var oxå med uppe, mysig helg som avslutades med ett besök på Ullared. Som vanligt gick det åt mer pengar än vad som var planerat.

En kopp the i soffan framför Beck - Gamen är det som gäller för resten av kvällen.

/Angelica 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)