Image Map

3 feb. 2009

Ledig


Imrogon är jag äntligen ledig, ska inte klaga, tror inte att jag gör det heller. Har bara varit väldigt mycket jobb sista veckan. Jobbat 8 av 9 dagar just nu, ingenting om man jämför men det är ndå skönt att få vara ledig.
 Detta nya jobb är inte i närheten av att vara lika jobbigt som jobbet var på JYSK. Och i dagsläget med alla skriverier i media om dunet som säljs runt om i Sverige. Kan bara tänka mig alla upprörda kunder i butikerna. Vi har i alla år sålt dunprodukter med "vetskapen" om att vårt dun enbart kommit ifrån redan döda fåglar. Detta visar ju sig i dag då inte vara sant. Sen om det är så att ledningen hela tiden vetat om hur läget var eller om de oxå har blivit förda bakom ljuset av leverantörerna kan jag inte svara på. Men när personalen har haft förfrågningar så har vi fått till svar att allt ska gå djurvänligt till.
Kan bara föreställa mig hur utvecklingen skulle bli om JYSK bestämmer sig för att gå tillväga på samma sätt som Åhlens, ge pengarna tillbaka till folk som vill lämna tillbaka sin köpta dunprodukter. Speciellt så här efter jul då det säljs oehörda mängder kuddar och täcken. USch ja... Som sagt ganska nöjd över lag med mitt jobbyte=)

Stressen är på en helt annan nivå nu mot var den var innan, inte alls utarbetad på samma sätt. Klart som fanken att man är trött när man kommer hem men det är stor skillnad. Tror mest att tröttheten just nu består av att det är mycket att sätta sig in i, mycket att lära sig och att man får anstränga sig varje dag för att finna svar på de frågot man får. Förr kunde man ju det mesta utantill, då var det mest den personliga kundkontakten och den tunga hanteringen som gjorde att man var så trött. Trött fysiskt vs trött psykiskt.
Men det går bara framåt på jobbet det känns riktigt bra. Får massa beröm och positiv respons hela tiden vilket känns så jäkla härligt. Ligger inte jättelångt ifrån de målen som finns uppsatta för oss, och jag har fortfarande en ganska lång tid på mig att faktiskt nå målen. Vinner liksom en liten bit var dag, känner hur allt bara blir lättare och lättare. Hanteringen går smidigare och fortare.

Imorgon är jag som sagt ledig och det vankas tandläkaren igen. Ska in och ta bort den sista tandstenen. Usch, gjorde så jäkla ont sist...jaja bara att stå ut.

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)