Image Map

19 juni 2009

Midsommarafton


Och jag sitter på jobbet ocg gör...mest ingenting faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Skulle ljuga om jag säger att det ringer mycket, det ringer nästan ingenting. Hur många gånger kan man läsa Aftonbladet på en arbetsdag?;)

hemma håller tomas på för fullt att förbereda kvällens firande, inte så speciellt men iaf. Kommer lite vänner ikväll, de ska grilla o äta gott. Se om de lämnar något mat till mig när jag kommer hem efter 22 ikväll. Vilken midsommar=) Tur man inte tycker att midsommar är den viktigaste högtiden på året.

Igår var det lövmarknad=) Noguat i mängder, det är lycka det!! Blev 2 kilo denna gången, det är ju snart Tossia, köper på mig nästa lass där sen. Det går förvisso att frysa in. Smakar NÄSTAN lika bra efter att man tinat dem men det är ändå absolut godast med färsk noguat.

4 timamr och 40 minuter kvar... Jippie=) Nej jag ska inte klaga, det är helt OK att sitta här på jobbet. Hade dock varit roligare om det hade funnits nåt att göra som var arbetsrelaterat. Nu är det bara att vänta in nästa samtal...

/Angelica 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)