Image Map

18 nov. 2013

Claudia - In Teal

Ibland har jag ingenting att säga om lacken jag visar, känner ni igen er? In Teal är ett sådant lack. Tycker inte illa om det, snarare tvärt om men jag kan inte uttrycka det i skrift. 
Formulan drar åt att vara metallisk, täcker fint på två lager och är lätt att arbeta med. Torkar bra och är på det stora ett trevligt lack med fin färg. 
Inköpsställe: Ge-Kås

/Lela

11 kommentarer:

 1. Fint lack! Förstår precis vad du menar, personligen tycker jag dock att det du skriver om lacket är tillräckligt. Jag behöver inte mer info än märke, namn, antal lager, formula och finish. Om torktiden eller hur det är att lacka med utmärker sig på något sätt kan detta också vara bra att veta. Någon personlig åsikt kan också vara trevligt, men det är inte nödvändigt. Det räcker gott för mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen är det ju bara det som krävs men jag har lite svårt att hålla fingrarna i styr många gånger. Sen tycker jag att det blir lite lite text om jag bara skulle skriva det och sedan visa mina fem standardbilder, dålig symmetri liksom.

   Radera
 2. Håller med dig, vissa lack är helt enkelt bara fina. Eller fula. Men det här är snyggt tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Fint helt enkelt! :D Jag håller med sandra, bara man får med det viktigaste så räcker det ibland, man behöver inget lång utlägg alltid. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försöker att inte vara långrandig men ibland är det så svårt att sluta skriva;)

   Radera
 4. Jag tycker det är jättesyggt! Men jag förstår också vad du menar. Iband känner man typ ingenting för ett lack.

  SvaraRadera
 5. Det ser fint ut men jag förstår att det är svårt att hitta något att säga. Mellanlack med plus i kanten.

  SvaraRadera
 6. Jätte snyggt! Höll i det när jag var på gekås men så fick jag för mej att jag nog hade det men kolla när jag kom hem å det var inte det ...grrr ville ju ha det

  SvaraRadera
 7. Fint. Kanske inte unikt, men lite mer än mellanlack för mig :)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)