Image Map

11 nov. 2013

Jämförelse lila holo

När jag visade upp Cosmic Rainbow i fredags så kom det lite funderingar bland kommentarerna om hur likt det egentligen var Eternal Beauty. Och jag kan ju självfallet inte vara sämre än att jag hjälper till med en jämförelse. 

Plockade fram Milani - Hi-Res, Color Club - Eternal Beauty, Dance Legend - Cosmic Rainbow och Layla - Ultra Violet. 

  
Milani och Layla bryter ut, de är lite lika i jämförelse med varandra även om de skiljer sig holoeffekt. Milani är scatterd medans Layla är linjär. 
Color Club och Dance Legend är lika men inte några enäggstvillingar. Tvåäggstvillingar kanske eller storasyster och lillasyster? Dance Legend är skarpare och mörkare i färgen än Color Club och har även lite smalare, tajtare regnbågar. 

Jag har svårt att välja här, helt ärligt så tror jag faktiskt att jag gillar Hi-Res mest. Gillar den lite spräckliga effekten men om jag nu ska välja mellan Eternal Beauty och Cosmic Rainbow? I min bok vinner Eternal Beauty, den är snäppet vassare. Vilken vinner i er bok?

/Lela

5 kommentarer:

  1. Måste jag välja bland alla fyra lacken blir det nog Layla Ultra violet, men av de mörka lila föredrar jag nog Dance Legend-lacket. Precis tvärtemot dig alltså. :)

    SvaraRadera
  2. Hrm, svårt. Cosmic Rainbow är nog lite vassare i min bok. Alla fyra är dock väldigt fina.

    SvaraRadera
  3. Color Club och Dance Legend står det mellan men skulle nog säga att Color Club är det jag skulle vilja äga när jag ser dom

    SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)