Image Map

18 maj 2014

NailArt Sunday

Jag är fortfarande rökfri, vardagen känns lättare och jag kan vara trevlig mot folk en hel dag utan att anstränga mig nämnvärt. Det går på rätt håll med andra ord, förmodligen en del tack vare er pepp. 

Vad som däremot inte går åt "rätt håll" är intresset för bloggandet. Trodde att det skulle komma tillbaka med automatik när vardagen som rökfri inte längre var överjävlig. Det har den inte, snarare tvärt om. Insett hur mycket tid allt bloggandet faktiskt tar och jag trivs ganska bra med min "nyfunna" fritid. Har inte bestämt mig ännu för om jag ska kickstarta igång igen och se om jag trivs när jag väl kommer igång eller om jag sakta ska låta det rinna ut i sanden. Får ta mig en funderar till på det. 
(Och ja jag vet att det bara ska bloggas när det finns lust och så vidare, det handlar inte om det just nu. Det handlar om fortsätta existera eller inte, inte mängden inlägg). 

Det enda bestående på bloggen just nu är NailArt Sunday och kommer så förbli fram tills dess att bloggens framtid har bestämts. Dagens bidrag bar jag för inte alltför länge sedan och är nog en av de snyggare, mest klassiska nail arts jag gjort/burit på länge. Guldigt skimmerlack i botten, stripingtejp i stort rutmönster toppat med svart strukturlack från KIKO. Enkelt men så jäkla snyggt!
Vad bidrar ni med idag, klassiskt eller modernt?

/Lela

21 kommentarer:

 1. Det där var riktigt snyggt, gillar sådant där sparsmakat och lite understated. Det vore jättetråkigt om du försvann ur bloggvärlden men kan ju förstå också, livet är ju så mycket mer. Hoppas någon annan eldsjäl vill ta tag i nagelkonstsöndagarna i så fall, för det är roligt, inte minst för att en halvklantig typ som jag får utmana mig själv lite. Och starkt jobbat med rökstoppet, fortsätt så, du kommer att klara det! =)

  Stoppar in två bidrag idag - de är inte jättenya men jag hoppas det inte gör något. Ibland när veckorna och livet rullar på blir det lite tid över för nagelpyssel så då får man leta i sitt bildarkiv! :)

  SvaraRadera
 2. Vad du än bestämmer dig för hoppas jag att det fortsätter gå bra med rökningen! Det är väldigt bra jobbat av dig! Din nailart är verkligen snygg, jag älskar tejpmanikyrer!
  Jag är med idag en lite diskretare manikyr.

  SvaraRadera
 3. Grymt bra jobbat med rökningen, fortsätt så! Tråkigt att du funderar på att sluta blogga, men jag förstår dig. Jag tänker lite likadant just nu, börjar inse hur mycket tid det faktiskt tar och att det finns så mycket annat att lägga den tiden på. Får se vad som händer. Jag har inget bidrag idag, men ditt var riktigt läckert! Älskar tejpmanikyrer!

  SvaraRadera
 4. Vilka naglar! Verkligen effektfullt. Skönt att höra att det fortsatt funkar att vara rökfri och jag hoppas du inte kommer se tillbaka. När man inser hur mycket tid man lägger på vissa saker som kanske känns som självklara är det nog lätt att inse hur mycket annat man skulle hinna med om man prioriterade om. Hoppas du kommer fram till något som känns bra utan alltför mycket velande..

  SvaraRadera
 5. Riktigt bra jobbat med att sluta röka!

  Det tar grymt mycket tid att hålla igång en blogg och jag förstår dina funderingar fullständigt. Du måste göra det som är rätt för dig. Alltså är det rätt beslut vilket du än tar.

  SvaraRadera
 6. Visst tar bloggandet mycket tid och periodvis kan det kännas mer stressigt än roligt även för mig. Men lusten brukar återkomma. Gör det som känns rätt för dig!

  SvaraRadera
 7. Jag kan emellanåt också känna att bloggen tar väldigt mycket tid och har mina svackor då och då. Ibland sitter jag på kvällarna och skriver en text till inläggen och känner mig helt oinspirerad. Det märks säkert ibland att jag inte är på topp. Så känner säkert alla då och då. Vila från bloggen ett tag och känn efter. Kommer inspirationen tillbaka är det ju bara att blogga på. :) Vi finns ju här.

  Nail arten du visar idag är oerhört snygg. Har inget på lut för dagen men kanske att jag ändrar mig. :) Kram till dig!

  SvaraRadera
 8. Jag blir så glad att läsa att rökningen går bra! Bra jobbat, det är tungt att sluta med en så inpräntad vana.

  Gällande bloggen så är det, som många redan har skrivit, bara du som kan veta vad som är rätt för dig. Jag hoppas att du stannar. Om du inte göra det hoppas jag att du låter bloggen ligga uppe så vi, och andra, fortsatt kan ta del av dina fina bilder och nail arts!

  Jag är med idag med en pond som jag blev väldigt nöjd med :)

  SvaraRadera
 9. Så skönt att det gått så bra att sluta röka oh att du t.o.m. orkar vara snäll igen. ;o) Mindre kul med den tappade blogglusten dock! Jag hoppas att det bara är en årstidsrelaterad svacka men det är helt upp till dig att bestämma vad som känns rätt. Jag är i alla fall tacksam att NailArt Sunday kommer fortsätta fram tills du vet säkert. Och du kommer bli saknad om du slutar!

  SvaraRadera
 10. Skönt att ickerökandet går framåt! Och angående bloggandet hoppas jag att du kommer fram till något som passar dig bäst. Själv har jag lite problem med bloggandet just nu, har fått ett nytt jobb som dels tar massor av tid och dels gör mig väldigt trött så har inte så mycket tid över ens till annat heller..

  SvaraRadera
 11. Otroligt snygg manikyr! Och vad skönt att det går bättre med ickerökandet. Trist att blogglusten sviktar fortfarande men det är väl bara så att man kanske inte vill blogga hela livet, det tar ju rätt mycket tid och energi helt klart, även om det såklart också ger en del.

  SvaraRadera
 12. Jag kan relatera till att bloggandet ibland blir en ansträngning mer än ett nöje även om det ger mig mycket energi också. Jag är med idag med en klassiker inom nail art- nautical nails.

  SvaraRadera
 13. Grattis till att ickerökandet går bra! Jag hoppas att du kommer fram till att du ska fortsätta med bloggandet, jag skulle sakna dig om du slutade, men jag förstår vad du menar. Jag har perioder när det inte känns särskilt kul att blogga, och då låter jag mig få en paus - fast jag brukar försöka få ut ett inlägg till Nail Art Sunday i alla fall! Det är ju min favorittemadag!
  Idag är jag med med en okaraktärisktiskt färgglad manikyr.

  SvaraRadera
 14. Snyggt! Less is more :)
  Bra kämpat där med rökandet! Heja!!

  SvaraRadera
 15. Waah, riktigt snygg manikyr!!
  Jag förstår din känsla i att tappa blogglusten iom rökstopp. Jag tror man omprioriterar en hel del när man gör nåt så livsomvälvande. Jag såklart som många andra önskar såklart att nailart sunday ska finnas kvar åtminstone! Pausa eller vad du behöver, vi finns kvar här när du orkar och har lust igen :) Du kommer hur du än gör vara en av mina stora inspirationskällor och tack vare dig så har jag lärt mig väldigt mycket, allt ifrån att städa upp sin manikyr till nailarts och till och med kameravett! Tack Angelica!!

  SvaraRadera
 16. Vad härligt att höra att det går bra med rökstoppet! Heja heja heja!

  Det är lite kluvet ibland med bloggandet, man har ju inte hur mycket tid och ork som helst... Gör det som känns rätt för dig! Och du, jättetjusig manikyr, du är himla duktigt!

  SvaraRadera
 17. Vilken underbar manikyr!! Riktigt snyggt!
  Håller också tummarna både för rökstoppet och för att lusten för bloggen ska komma tillbaka :)

  SvaraRadera
 18. Jätte snyggt. Älskar verkligen textur blandat med linjer!

  SvaraRadera
 19. Duktig du är :) Naglarna ser vrålsnygga ut

  SvaraRadera
 20. Superfina. Förstår hur du känner. Nu när jag varit ifrån det en tid så känns det inte så viktigt. Och fattar inte alla bloggare som har jobb, barn och allt annat runt att man orkar och får till det...
  Glad för din skull med rökningen, hejja dej.

  SvaraRadera
 21. Superfina. Förstår hur du känner. Nu när jag varit ifrån det en tid så känns det inte så viktigt. Och fattar inte alla bloggare som har jobb, barn och allt annat runt att man orkar och får till det...
  Glad för din skull med rökningen, hejja dej.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)