Image Map

25 maj 2014

NailArt Sunday - EU-valet

Dagens tema är faktiskt inte mitt val utan Toves på NailMe. Hon kom till mig och önskade få veta några teman i förväg, utifall att pricken i magen skulle dimpa ner och "störa ordningen". Och det gjorde han ju den där pricken, söt som socker är han på kort jag sett. 

Idag är det sista dagen att rösta i EU-valet. Har du inte redan förtidsröstat eller poströstat så se till att komma iväg till en röstlokal idag. Din röst är viktig! Det spelar inte så stor roll på vilket parti du lägger din röst på så länge vi håller de främlingsfientliga partierna utanför.  
Så leta upp din röstsedel och ge dig ut i försommaren för att göra en insats. För ALLA i vårt avlånga och för att skydda vår demokrati.   


/Lela


10 kommentarer:

 1. Älskar rutorna! Så fina!
  Jag och sambon ska i väg och rösta idag! Tycker nästan det är lite spännande, det är ju inget man gör dagligen direkt ;)

  SvaraRadera
 2. Jag röstar i dag, har dock inte bestämt mig helt på vad än. Tycker det är en medborgerlig plikt att använda sin röst.

  SvaraRadera
 3. Jag ska också rösta idag. Är inte heller helt säker på vad än. Har gjort valkompasser och fått tre olika svar! Och jag håller med Anne att det är en medborgerlig plikt att rösta. Kom inte och klaga på resultatet om du inte ens försökt göra din röst hörd.

  SvaraRadera
 4. Vilken cool tolkning av temat! SJÄLVKLART ska jag rösta, ska iväg nu om en stund och lägga min röst på F!. Ett parti vars ledares grundvärderingar jag egentligen inte delar (alltid rösta borgerligt tidigare) men jag är så less på hur kvinnor nedvärderas och objektifieras och tycker att det blivit sämre och inte bättre sedan jag var ung en gång... Dessutom vill jag göra vad jag kan för att stoppa alla neofascister som ärligt talat skrämmer mig rejält... Ska så klart vara med på temat också men det kommer senare idag eftersom jag har annat att fixa med. Ut och rösta med er nu, låt er inte hindras av "jag är inte så insatt". Rösta på vad du tycker känns vettigt. Demokrati och fri rätt att rösta ska vi vara rädda om, att inte använda sin rösträtt är att spela antidemokratiska röster rätt i händerna och glöm inte vad tidigare generationer kvinnor fick offra och kämpa för att du och efterkommande kvinnor skulle få göra sina röster hörda i samhället som vi ju också är en del av. Politikerna använder dina lönepengar som går till skatt - PÅVERKA då och låt inte andra styra utan att du är med och säger ditt! Så, nu iväg till röstlokalen!

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig tolkning du har gjort! Jag är också med idag, älskar temat du har valt. Jag röstade förra helgen (Y)

  SvaraRadera
 6. Superbt tema idag! Jag är självklart med!

  SvaraRadera
 7. Väldigt oväntat tema måste jag säga men det är så bra att det uppmärksammas på så många ställen som möjligt! Jag tänkte precis som du att man ffa måste rösta för att hindra en passiv vinst för främlingsfientligheten. Gillar din bokstavliga tolkning, långt ifrån min ;)

  SvaraRadera
 8. Röstat och klart! Håller med Anne. Det är en plikt att rösta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En plikt, en rättighet och en skyldighet!

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)