Image Map

11 apr. 2014

China Glaze - TMI

Vet inte vad som händer just nu men jag känner mig inte i toppform. Tröttare än tröttast på kvällarna, framförallt så känner jag mig ganska oinspirerad. Det kanske märks på frekvensen av inlägg per vecka. 
Det är mycket som snurrar i huvudet på jobbet just nu, både på mitt och sambons. Dessutom så är sonen och jag inne i någon form av mental maktkamp här hemma nästintill varje dag. Trotsålder och utvecklingsfas kallas det visst av de lärda. Uttröttande kallar jag det.


Oavsett om jag inte hinner med veckorna eller inte så är det fredag idag, denna veckan också. Och fredag innebär holografiskt hos Skimmerskuggan. China Glaze - TMI från OMG collectionen. TMI, någon som vad det står för? Alla lacken från denna kollektionen är namngivna efter förkortningar som används på internet men just TMI har jag ingen koll på. Inte orkar jag googla på det heller, då måste jag ju plocka upp en ny flik i webbläsaren. Inköpsställe: eBay.com
Kollektion: OMG collection 2008

/Lela

23 kommentarer:

 1. Man kan ju inte vara på topp jämt, eller hur? Men jag hoppas att sonen lugnar sig och att du hittar tillbaka till formen.
  TMI betyder Too Much Information (enligt min dataspelande lillebror.) Jättefint lack, gillar den varma nyansen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det kan man verkligen inte;) Nu är det hårt mot hårt ett tag framåt som gäller, vinner gör den som är mest envis.

   Så var det ja, tack så mycket. Visste att jag hade läst/sett/hört det innan men orkade som sagt inte ta reda på svaret.

   Radera
 2. Väldigt fint lack.
  Kanske lite vårdepp/trötthet som är väldans vanlig så här nu på våren också, då våra nivåer med D-vitamin är slut sen sommaren som var.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan det nog till viss del vara, hoppas min kropp alstrar D-vitaminer snabbt som attan:)

   Radera
 3. Livet är en berg- och dalbana och ibland måste man ned i dalarna för att se sig om i lägre områden också... Och en dag åker vagnen upp mot nästa topp! Fint lack, gillar nyansen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant som det är sagt och så illa är det absolut inte med mig. Bara inte på den högsta toppen för tillfället.

   Radera
 4. Toppform vore nog fel att säga att jag är i heller. Bröt ihop på jobbet häromdagen. Kom inte ens ihåg mitt egna användarnamn. Dags att ta det lite lugnt då kanske?

  Ta hand om dig och familjen och det där med trotsålder det är minsann inget att leka med...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch det lät inte hälsosamt alls Helena, ta det lugnt lät helt klart någonting för dig!

   Nej trotsålder är lagom kul även om sonen är långt ifrån värst. Däremot är det nästintill bara mig han testar vilket är lite påfrestande eftersom vi ofta är själva. Tänker att om jag inte ger mig så borde han ge sig efter ett tag...

   Radera
 5. Du är inte ensam. Just den här veckan har jag varit ofattbart trött och då har jag ändå sovit bra. Inga sena kvällar eller nåt sånt. Ändå har jag bara varit sjukt trött. Har även känt av tidsbrist och då har bloggen fått lida därav ingen holofredag hos mig. Om jag inte gör ett inlägg till kvällen.

  Jag hoppas att du känner dig piggare och kan vila ut lite i helgen. Jag säger som övriga här, kan säkert ha med vårtrötthet att göra. Inte borde man väl bli trött på våren, kan man tycka. :/

  Lacket är ju supersött i alla fall. :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer väl sällan i säng före halv elva vilket är korkat och gör att jag till viss del får skylla mig själv.

   Vila ut i helgen?! Jo det hade varit skönt om det hade varit så. Klockan sju i söndags morse var det bara upp hela familjen och köra in mannen till tåget. Sen rullade det liksom bara på;)

   Radera
 6. Gillar lacket men ogillar att du känner dig nere! Jag tycker också den här årstiden är svår, man borde liksom vara glad bara för att det är vår, fast det är ju inte givet att man vill vara det. Hoppas det blir bättre snart, och att sonen förstår varför det är du som bestämmer ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte direkt så att jag är speciellt otydlig i min kommunikation med sonen så polletten borde trilla ner snart;)

   Radera
 7. Usch då, det låter jobbigt! Hoppas att det ger sig snart. TMI - Too Much Information?

  SvaraRadera
 8. Hoppas att den tunga fasen inte håller i sig för länge :/ Skickar lite extra pepp till dig!

  Lacket är underbart och jag är himla sugen på att försöka få tag på några lacken från den här kollektionen. De är ju sååå fina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack, suger åt mig all pepp!

   Radera
 9. Helt normalt att inte kännas sig på topp och tokinspirerad hela tiden. Då är det bara att ta det lugnt och invänta att lusten kommer tillbaka. Blogga så ofta som du känner för det, vägra att låta bloggen bli en stressfaktor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bloggen är inte så mycket till stressfaktor faktiskt, tack och lov. Har kommit till den punkten i mitt bloggande att det känns okej att skippa en/några dagar för att jag faktiskt inte orkar utan att få dåligt samvete. Ibland (typ nu sista tiden) är det skönare att krypa upp i soffan med en bra bok och bara vara.

   Radera
 10. Usch, låter som en tuff period. Men som typ alla säger, bloggen är ju verkligen inte viktig i sammanhanget egentligen, familj jobb etc är ju så mkt viktigare att det klaffar.

  Ett mkt vackert lack för övrigt, jag önskar att jag hade alla OMG...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det önskar jag också. Saknar fortfarande IDK och jag är inte människa till att hitta det till salu på hela nätet:(

   Radera
 11. Beundrar er alla som har barn och fixar det, för mej räcker det med mej själv å hundarna och sedan e jag trött.
  Lacket ser super snyggt ut!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barn kan vara underbara men långt ifrån alltid, så är det bara. Men samtidigt som de snor galet mycket energi så ger de tillbaka det dubbla när allting klaffar och man har kul tillsammans.

   Radera
 12. Vilket himla vackert lack!

  Usch vad jobbigt med utvecklingsfas och trotskamper! Man blir ju så jäkla trött och irriterad :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja galet trött, framförallt när det är samma moment som dag efter dag kräver en kamp. Om det åtminstone hade varit lite omväxling;)

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)