Image Map

17 apr. 2014

IsaDora - 736 Bananas!

Idag är det skärtorsdag, påskens första dag och förmodligen starten på en långledig helg för många. Jag har tänkt att var tokledig i hela fyra långa dagar, ingenting är ännu planerat. Förutom då kanske att sitta uppe i kväll och vänta. Inte på att kvasten ska flyga till Blåkulla utan på att karln min ska komma hem från ytterligare en resa till Sydkorea. 

Under tiden jag väntar så plockar jag fram ett gammalt lack och visar upp på nytt, IsaDora - 736 Bananas!


Det är nog bara så här års som jag använder gula lack. Gult på naglarna förskönar inte min hudton, istället plockar den fram så mycket rött att jag ser ut som en kokt kräfta om händerna. Så där lagom snyggt kan tyckas.Milt men ändå klargult lack med finmalt gult skimmer i. Tre lättmålade lager, för att vara gult lack det vill säga. Innan topplack så är det fortfarande flammigt men lagerna flyter ihop fint med topplackshjälp. Inköpsställe: Lindex
Kollektion: Papagayo summer 2012

/Lela

10 kommentarer:

 1. Ruskigt snygga naglar!! Med såna blir vilket lack som helst fint :)
  //Katrkr

  SvaraRadera
 2. Älskar't! Jag är ju en riktig sucker för gula lack, men av någon anledning har jag inte det här. Måste skaffa.

  SvaraRadera
 3. Jag älskar ju gult, året om och denna var ju riktigt härlig! :D Tycker inte alls att du ser ut som en kräfta nån stans!

  SvaraRadera
 4. Snyggt lack! Påskens närmande har fått mig att fundera varför jag inte äger något gult lack?! Det är ju faktiskt snyggt!

  SvaraRadera
 5. Oj vad gul den var, jag hade föreställt mig den som mer pastellig. Den står otestad uppe hos mig, får se om den åker på nu i påsk...

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt gult lack! Jag tycker väl egentligen inte att gult är så snyggt när man är sådär blek av sig, men jag har det ändå ibland bara för att det gör mig glad! :-)

  SvaraRadera
 7. Åh! FIN!! Jag vill ha den jag med!

  SvaraRadera
 8. Härligt lack, älskar intensiteten! Superfint, synd att man bara bär gult till påsk ;)

  SvaraRadera
 9. Härligt lack, älskar intensiteten! Superfint, synd att man bara bär gult till påsk ;)

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)