Image Map

18 apr. 2014

Dance Legend - Optical Illusion

Fredag, påsk, ledigt och mannen min är hemma över helgen. Han kom sent igår kväll och hade påskpresenter med sig. En hel påse spännande lack, bland annat Chanel - Taboo. Bortsett från att han är hemma så är lyckan gjord bara där. 


Ett annat lack som nyligen kom hem till mig är Dance Legend - Optical Illusion. Überholografiskt precis som de övriga lacken från samma kollektion. Lätta att måla med, jag har två lager på bilden men om sanningen ska fram hade det nog egentligen räckt med ett. Den auberginfärgade basen är vacker både med och utan regnbågar. En färg som jag trivs väldigt bra i och tycker mycket om. 
Ni missar väl inte fler holografiska skönheter över hos Skimmerskuggan?!Inköpsställe: dancelegend.com
Kollektion: New Prism

/Lela

12 kommentarer:

 1. Roligt att du gillar det! Det är ju så vackert!

  SvaraRadera
 2. Oooh, snyyyggt! Färgen är så fin och regnbågarna, oj! Tycker det är kul med alla lite mer färgstarka hololack man ser numera. =)

  SvaraRadera
 3. Det här är ett extremt vackert lack och så fint det blir på dina avundsvärt långa naglar...

  SvaraRadera
 4. Wow heeeelt underbar holo,både färgen och holoeffekten. :-)

  SvaraRadera
 5. Snyggt som bara den och dina naglar e jätte snygga :) Trevlig påskpresent :)

  SvaraRadera
 6. Underbart fint till dina fina långa naglar. Kommer blir spännande med presentpåsen med lack också..antar att det dyker upp här på bloggen snart? Och Taboo vill jag också se, nyfiken hur den ser ut på långa naglar. Har hittills bara sett den på kortare naglar tror jag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kommer att dyka upp på bloggen så snart jag har tid/energi till att fota dem. Taboo har jag redan testat, väldigt tjusigt kan jag avslöja;)

   Radera
 7. Vilket vackert lack! Och vilken snäll man du har som köper lack till dig! Det skulle nog inte min göra. Han tycker jag har för många redan... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker nog min också egentligen;) Men jag är glad över att han väljer att se bortom det, lack från annat land är alltid kul!

   Radera
 8. Vilken härlig present :) Och vilket fint lack!

  SvaraRadera
 9. Det här är helt underbart och ett av lacken på min wishlist.

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)