Image Map

28 juli 2008

Update


Det är för djävla varmt... vet inte vad som är värst, att vara ute eller inne. Älskar vårat hus otroligt mycket men det är för djävla varmt... Går knaoot att vistas inomhus med kläder på så varmt är det. Detta trots att vi har fläktar på nästan dygnet runt och fönster och dörrar öpnna. Pust...

Ryggen har inte läkt men jag är tillbaka på jobbet och sliter. (inte ett dugg svalare där)  Anstränger jag mig inte för långa stunder så är det helt oki, men har ett stort behov av att sätta mig ner och vila med jämna mellanrum. Det får de ta på jobbet helt enkelt, bättre att jag är där och gör det jag kan än att sitta hemma och uggla i värmen.

Gahh, just det. Var ju Ö-fest i fredags! Rolig tillställning så länge som vi var med. Åkte ut vid 12 och hem vid halv 8, så festen började förmodligen inte förrän vi hade åkt typ men men. Vi hade riktigt kul och trevligt. Blev lite alkoholhaltiga drycker, tipspromenader och lekar. Var med på det jag kunde och satt sen och skrattade åt alla andra=) Tomas var inte riktigt lika lycklig, det var fullt med myror på ön och de gillar av någon outgrundlig anledning honom väldigt mycket. Hi hi.. Han hade många fina danser medans han sparkade bort myror mellan tårna.

Lördagen vigdes åt IKEA. Kom hem med mycket mer än vi hade tänkt oss från början. Förälskade oss i en sängram sist vi var där uppe så när vi väl stog där sen hade vi svårt att låta bli. Så en sådan blev det! O jösses vad fint det blev. Datarummet är nästan färigt nu, köpt hylla och diverse prylar så nu saknas bara en bänkskiva. Sen är det färdigt. Sovrummet är oxå så när som på färdigt nu. Ska så småningom byta ut byrån till en svart men det är ingen panik så det får helt enkelt vänta. Nästa projekt nu är altanen. Byta matta och få ut lite mer belysning så man ser nåt även efter solen gått ner;)

Ikväll blir det stan, Lovisa kommer hem från Göteborg idag så vi hämtar henne vid tåget och går ut och äter. Hon fyller år idag så det blir en lite födelsedagsmiddag eller nåt. Längesen vi sågs nu... Eller, nja det var nog inte mycket mer än en 10 dar sen eller nåt men det känns som ganksa längesen.

Ha det gott, eller så gott det går i värmen!

/Angelica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)