Image Map

12 jan. 2011

Lovefilm via Buzzador


Jag är medlem i något som heter Buzzador, det innebär att man helt gratis deltar i olika typer av kampanjer där man får möjligheten att testa på nya/spännande produkter och tjänster som man sen ska vidareförmedla till sina vänner. 

Jag har nu varit med i kampanj från företaget Lovefilm. Det är en uthyrningstjänst  av filmer på nätet. Man går in och anmäler sig, knåpar ihop en "önskelista" med olika filmer man vill se och sen skickar de hem 2 filmer åt gången av de önskade titlarna. Snabbt, smidigt och enkelt. Inget krångel med returporto eller liknande, man skickar helt enkelt tillbaka filmerna i det emballage som det kom i, helt kostnadsfritt. 
Har varit medlem i en månad och fått hem totalt 4 filmer. Tjänsten är suverän om man älskar att titta på film men tycker det är krångligt/jobbigt att åka och hyra samt välja vilken film man ska se. Allt sådant fixar Lovefilm åt dig=)

Vill du oxå testa på denna tjänst kostnadsfritt under en månad? Registrera dig på lovefilm.se och ange kodenFILM1012 så har du möjlighet att under 30 dagar få hemskickat 4 filmer helt kostnadsfritt. Vad väntar du på? Klart du ska testa=)

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)