Image Map

21 jan. 2011

VGM eller MILF?


Igår var det mammornas kväll. Och så trevligt det va!!=)
Mammagruppen från MVC var ute utan bebisar och åt tillsammans på Stars and Stripes, papporna fick stanna hemma och jobba lite istället;) 
Åt gott, skrattade mycket och stannade länge. Vi fattade piken först när de tände takbelysningen och började räkna kassan, det kanske är dags för oss att gå hem nu. Klockan är ju ändå 12 mitt i natten;)

Det var så skönt att bara sitta där och ta det lugnt och helt enkelt bara umgås. Och tro det eller ej men det blev inte speciellt mycket bebissnack! Vi var alltså inte ett gäng mammor som gick ut och åt utan ett gäng vänner, skillnaden är ganska stor när man mestadels bara pratar bebisspråk hemma och nästintill ALLT kretsar kring de små spökena. Godis för själen helt enkelt!
Något jag gärna gör om igen.

För övrigt så har denna veckan kretsat mycket kring pappersarbete. Varit på möte hos banken för att förhandla om våra lån. Fick en deal att vi kunde få ner räntan ytterligare om vi blev totala helkunder och även tecknade våra försäkringar hos deras försäkringsbolag vilket innebar en hel kväll med att jämföra villkor, premier och ersättningar. Det blir ett byte då de pengarna vi kan spara in per år genom denna deal och sänkt ränta är större än mellanskillnaden på att inte byta bolag.
Så nu kan vi addera på ytterligare 1000-lappar på årets besparingskampanj, känns riktigt bra=) 

Det har hänt något konstigt med sonen.... Han har slagit om fullständigt på kvällarna och orkar knappt hålla ögonen uppe längre när klockan slår 21. Han som varit nästintill omöjlig att natta innan 21:40.
Igår när Tomas hade planerat lite mysigt tillsammans med honom när de var hemma själva så somnade han redan vid 20:15. Tomas fick jobba hårt för att hålla honom vaken och ge honom kvällsmat... 
Kan det vara så att nu när han är lite större så förbrukar han mer energi på dagarna vilket i sin tur gör att vill gå och lägga sig tidigare?

Som tur är så påverkar det inte våra sovmornar allt för mycket, han vaknar till vid 7-tiden men går nästan alltid att söva om. Ibland på någon minut och ibland tar det lite längre tid men det funkar. Sen sover han till 9-9:30, mer behaglig tid att stiga upp tycker jag;) Och jag klagar inte för att han somnar tidigare, det innebär bara mer kvalitetstid tillsammans med Tomas även om det just denna veckan inte har sett ut så. Att sitta och räkna räntor och läsa försäkringsvillkor är inget jag skulle vilja kalla kvalitetstid även om det i sig är en viktig uppgift;)

Vad det gäller rubriken så var detta ett av diskussionsämnena igår. Blev tillfrågad av en BETYDLIGT mycket yngre kille om jag ville lämna ut mitt nummer (vilket jag inte var ett dugg intresserad av givetvis) och frågan de andra ställde sig efter denna händelse var ifall jag var en VGM eller en MILF.
Själv anser jag att jag är en LSM Lycklig Sammanboende Mamma och eftersträvar inte att vara en MILF eller ännu mindre en VGM;) 

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)