Image Map

23 okt. 2011

Bröllopsnaglarna=)


Igår var det äntligen dags för bröllop=)
Ett vackert kyrkbröllop med många tårar blev det följt av en kanonfest med god mat, godare tårta (som jag var alldeles för mätt för att orka njuta av ordentligt), lagom mycket dricka och kul musik. Hur jag mår idag ska vi inte gå in på något närmre men så vidare pigg känner jag mig inte. 

Men nu är det naglar i fokus, dags att avslöja vilken manikyr bruden valde till sin alldeles speciella dag.

     

Lila var ju temat för hela dagen, färgen återkom i brudbuketten, blommorna, dukningen och dekorationerna så att det skulle bli en manikyr från högerhanden var inte så svårt att lista ut.

Brudens naglar kvällen innan den stora dagen.


    


En enkel, stilren och klassik fransk manikyr i lila med lite glitter som extra piff.
Bruden har inga långa naglar i vanliga fall men hade gjorde en lyckad ansträngning att få dem att växa inför den stora dagen. Lite flisade och brutna sidor men jag tycker nog vi på bästa sätt räddade dem och lyckades fila till dem till snygga former. 

Som en extra försäkring grundade vi med ett lager Sally Hansen Diamond Strength Instant nail för att få bra stadga i dem. Sen Depend nr 222 till tipparna, silverglitterlack från Claudia svampat över skarven och avslutningsvis två flödiga lager Sally Hansen Diamon Shine Top Coat för både styrka och glans. 
Jag blev nöjd och bruden blev nöjd, mission completed=) 

En extra bild från den stora dagen, vacker ring fick hon på sitt finger. Gnistrade mer än naglarna trots allt glitter;)

  


/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)