Image Map

18 okt. 2011

Kleancolor - Sweet Pea


Liten besvikelse måste jag säga att detta lacket var. Mycket snyggare i flaskan än på naglarna och av den mest segtorkade historierna på länge... 

  

Ljusgrönt/silveraktigt-glitter i en ljusgrön bas. I flaskan så glimmar den fint, på naglen faller den ganska platt. Med ett lager glitter-/hololack ovanpå hade det nog levt upp betydligt mycket mer. 

Formulan är skör, tror jag är uppe i fem lager på bilderna för att få det någorlunda opakt. Viss VNL syns fortfarande om jag håller naglarna mot ljuset. Eftersom det krävs så många lager så ökade ju torktiden med varje lager, första lagret var nog ganska okej men sen gick det utför... Inte ens med Seche Vite ville det torka till ordentligt. 
Och när man är så korkad som mig och börjar lacka vid tio-tiden på kvällen så orkar man inte sitta uppe till fyra bara för att det ska torka. Så jag har nog mig själv att skylla till stor del. Resultatet av detta är att lacket fungerar som någon form av avgjutningsform i gummi, minsta lilla stöt och du har ett snyggt avtryck i lacket. 

  Syns tydligt på pekfingret...

  

Vet inte vem jag är mest besviken på, lacket eller mig själv i detta fall. Får nog hålla lacket framme för att testa igen när jag har mer tid och se om resultatet blir snyggare. Och då kanske toppa med ett lager Kleancolor Holo Green eller Chunky Holo Clover?

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)