Image Map

21 okt. 2011

Ögondroppar


Ringde BVC idag på förmiddagen för att få Williams ögon kollade. Geggar nästan ingenting idag däremot är han ilsket röd i det ena ögat. Ser nästan ut som en liten varböld, inte lätt att se för han är inte så sammarbetsvillig. 
Fick en tid 40 minuter senare så det vara bara att klä på sig och knata bort (lyx att ha 5 minuters gångväg dit). Disktriktsskäterskan behövde inte titta så länge på honom innan hon tog beslut om att skriva ut ögondroppar åt honom. Hon gissade på att det antingen var en vagel eller blodkärl som knytit ihop sig pga allt kliande och gnuggande.
Så nu ska han ha en droppe i vardea öga morgon och kväll tills det röda har lagt sig, hon trodde det skulle lagt sig redan innan helgen är slut. 

Förberred på värsta kampen gav jag mig på att ge honom droppar själv dirket när vi kom hem. Tänkte att det var lika bra att sätta igång medicineringen så snart som möjligt. Blev mycket imponerad över både honom och mig själv för det gick hur bra som helst=) Ingen kamp, inga tårar och inga skrik. Dropp - dropp och så var det klart och färdigt. 
Så nu håller vi tummarna för att dropparna gör sitt jobb så han slipper se ut som om han inte sovit på en vecka. 

/Lela

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)