Image Map

7 juni 2013

GOSH - Hero

Ett tag hade jag mängder med otestade holografiska lack ståendes i min "otestat låda", det börjar tunnas ut nu. I lådan i alla fall, i arkivet hopar sig bilderna. Vilket är bra för då har jag bidrag till Skimmerskuggans holofredag många veckor framöver. 

Ett som inte fick stå otestat så länge är Hero, ett silverfärgat holograiskt lack från GOSH. Silverfärgen är mer stålaktig och dämpad än på många andra silverholosar. Och jag som hade fått för mig att GOSH skulle vara väldigt holografiskt blev aningens besviken för effekten är inte alls så tydlig. Sen har jag för mig att det pratas om att det finns äldre och nyare batcher och att det skiljer en del mellan dem. 
Den bildar sammansatta regnbågar men de är inte så intensiva i färgen, är väl mest det jag reagerar på tror jag. Och att det var ordentligt holosjukt. Det krävdes många lager innan det var lack på precis hela nageln, vissa har fyra medans andra har en sju-åtta tror jag. Avskyr verkligen holosjuka lack, blir så frustrerad när jag stöter på dem. 

Slutresultatet blir väldans snyggt ändå,de svaga regnbågarna till trots. Den mörkare silverfärgen gör att Hero sticker ut lite från många andra silverholos och gör det en smula unikt. 
Inköpsställe: Blogsale hos Nail Lacquer Love
Kollektion: Höst 2012

/Lela

16 kommentarer:

 1. Gillar verkligen att det inte är så "supersilvrigt" utan mer gråsilver. Snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det jag också gillar i detta, kul att det ät lite udda när inte regnbågarna lyfter upp helheten.

   Radera
 2. Synd på formulan för lacket är aldeles underbart vackert!

  SvaraRadera
 3. På sätt och vis tycker jag nästan det är värre när tillverkarna gör nya mindre holografiska versioner av gamla hololack än att de lägger ner dem helt och vägrar göra om dem när de vet att de inte kan få till samma effekt längre.
  Fast här hade de ju iaf vett att ändra korken såpass mycket att man iaf inte blir lurad på vilken version det är man köper, Nfu-Oh och MUS tex har ju försökt mörka det mycket mer. Så pluspoäng åt Gosh för det antar jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns lite som ett hån mot oss som inte var inbitna nördar när det begav sig. Så blir man glad när man hittar ett lack som är så snyggt hos alla andra men inte alls ser likadant ut längre just för att tillverkaren gjort om dem.

   men ja, lite plus i kanten ska de väl ha för att de gör om designen och inte mörkar det helt och hållet.

   Radera
 4. Jag tycker tyvärr att silverholos blir lite mesiga i färgen. Men det är en fin holoeffekt på den. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Holot är absolut mesigt men den mörkare gråa nyansen gillar jag.

   Radera
 5. Fint! Synd att det var lite krassligt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, krasslig var rätt ord. Tror du det hjälper med ett plåster och en ipren?

   Radera
 6. Det ser väldigt fint ut, men det låter ju som att det var lite väl jobbigt att lacka med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ingen fröjd om jag uttrycker mig så.

   Radera
 7. Jag stod med detta i handen när jag var i Malmö sist men köpte den inte. Bra det för jag har så många silverholon redan och de flesta är klart mer spektakulära än denna. Håller för övrigt med Cactus, pluspoäng till Gosh för att de inte mörkat att detta är ett nytt lack och inte identiskt med deras gamla superholo...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk om man hade hittat en av den gamla varianten, vilken lycka:) Förvisso är det ju som du säger, silverholosar är det inte direkt ont om men det är kul ändå.

   Radera
 8. Trist med holosjuka, men finfint lack! Man skulle bra gärna vilja ha tag på det ursprungliga GOSH-holot...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skoja inte, lycklig jag hade varit.

   Radera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)