Image Map

28 juni 2013

Dance Legend - Harbor

Idag är det holofredag vilket är en kul grej. Men det är samtidigt en väldigt ledsam dag, idag är sista dagen på jobbet innan vår avdelning läggs i graven. 
Hela gruppen åt hotellfrukost tillsammans idag på förmiddagen. 

Alla skrivbord runt om är tomma, vi som är kvar börjar packa ihop våra saker. Det står sopsäckar lite varstans och stämningen känns allmänt märklig. Jag personligen kommer tillbaka till nya utmaningar efter en lång semester men för många är det sista dagen. Till råga på allt har jag åkt på en dunderförkylning, en riktigt aggressiv en. 

Men men, det är ju fredag innan semester så nu ska vi inte vara negativa. Nu kör vi!


Harbor är precis lika vackert som Android bara att detta är svart. Eller grå-svart är en bättre benämning. Två lager väldigt trevlig formula som torkar fort. Jag trivdes suveränt bra i Harbor. Väldigt lättburet och alla regnbågar gör att de matchar det mesta. Jag upplever regnbågarna lite pixliga men inte så det stör mig. Nu ska jag mest sitta av de sista timmarna här tills jag slutar och sedan ska jag gå hem och njuta av semester. En välförtjänt sådan. Inköpsställe: dancelegend.com
Kollektion: New Prism

/Lela

21 kommentarer:

 1. Fantastiskt vackert!
  låter lite småsorgligt på jobbet :( alltid lite jobbigt i dessa förändringar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ingen munter dag även om vi alla gjorde vårt bästa för att hålla modet uppe. Så det behövdes någo som lättade upp på naglarna.

   Radera
 2. Va vemodigt! Har också råkat ut för mindre drastiska förändringar på jobbet och det tärde verkligen på alla under en lång tid både före och efter. Hoppas du får en avslappnande sommar och kan ladda upp för det nya som blir till hösten.
  Lacket är verkligen fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har varit en tuff vår på många sätt. Hoppas också att denna extra långa semester kan göra så jag kommer tillbaka med full energi. Kommer nog hända spännande saker:)

   Radera
 3. Låter riktigt tråkigt med jobbet :/ hoppas att det löser sig för de flesta och du kommer trivas med det nya.

  Lacket var däremot roligt! Riktigt fint är det. Dance Legend har definitivt fått mig att inse att holo kanske inte är så dumt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ganska säker på att det kommer lösa sig utmärkt för de allra flesta. Och jag kommer nog trivas utmärkt, det verkar hur spännande som helst.

   Härligt om DL har fått dig att kanske ändra uppfattning om holosar, det är värt att äga iaf ett par.

   Radera
 4. Gud så vackert! Hoppas du får en fin semester.

  SvaraRadera
 5. Jag sitter ju här och blir riktigt ledsen när jag läser om din dag. Det är hemskt när det är sådär även om du nu tillhör dom som fick vara kvar.

  Lacket är helt underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tungt på så många olika sätt. Många som jobbat där i många år kommer nog att gå igenom någon form av personlighetskris nu när det väl är slut. Vem är jag utan mitt jobb? För hur gärna man inte vill att det ska vara så så är jobbet en del av ens personlighet.
   Och det spelar egentligen ingen roll om man fick gå, gick frivilligt eller som jag fick vara kvar. Bara att utmaningarna ser lite annorlunda ut. Det har inte varit helt kul alla gånger att blivit erbjuden ett roll, det finns många som är bittra över att det inte var dem.

   Radera
 6. Jag har inte varit så förtjust i holos eller så har jag bara inte ägt nåt. Men gillar detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skaffar du ett DL-lack så kan jag nästan lova dig att du kommer gilla holo efter det:)

   Radera
 7. Tråkigt med jobbet, hoppas det känns lite lättare efter semestern. :)
  Väldigt snyggt holo btw! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter semestern är det något helt nytt, för mig outforskade marker. Aldrig jobbat med det jag ska göra i höst innan. Kommer bli att skola om sig helt och hållet. Utmanande och kul.
   Tack:)

   Radera
 8. Vilka regnbågar! Så snyggt!

  SvaraRadera
 9. Trist med jobbet. Lacket är dock helt amazing...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Harbor kan lysa upp nästan vilken svart och tung dag som helst:)

   Radera
 10. Vilket fantastiskt lack och fina bilder! Men hu, vilken trist dag annars :( Hoppas att du kan njuta av semestern!

  SvaraRadera

Lämna gärna ett spår efter dig innan du stänger dörren, ingen tycker om en fönstertittare;)